Skip to content →

LONDON: geluksmomenten (2)

Na een enigszins treurige blog post, nu weer tijd voor iets vrolijks. Want ook al heb ik een dipje, mijn vrije tijd in Londen is natuurlijk gewoon geweldig. Waar ik de afgelopen tijd zo van genoten heb?

 • Koffie halen bij Starbucks. Ja, dit vind ik nog steeds heerlijk. Ik begin de dag altijd met een sugar free vanilla skinny latteen het personeel weet eindelijk mijn naam en drankje. Wat is het toch altijd lekker wakker worden met het vriendelijke personeel van de Starbucks in Fulham Road.
 • Inmiddels zijn er twee vriendinnen langs geweest. En goh, wat heb ik toch genoten van hun gezelschap. Het was heerlijk om ze rond te leiden in “mijn stad”. Wat was het toch weer ontzettend fijn om bekende gezichten van thuis te zien. Lieve meiden, wat ben ik blij met jullie als vriendinnen!
 • Een dagje naar Oxford. Dat is nog niet eens zo heel lang geleden. Vorig weekend om precies te zijn. Wauw, wat is dat een mooie stad! Er heerst een echte Harry Potter sfeer. En om het maar even compleet te maken: we hebben inderdaad wat filmlocaties bezocht! De Grote Zaal? Check!
 • Ik heb Zach Braff (JD uit Scrubs) tot twee keer toe zien! Het ging allemaal redelijk snel maar ik ben hem twee keer tegengekomen in het hotel waar wij een event hadden. Ik durfde niks tegen hem te zeggen (haha) maar het was wel super grappig om hem even te spotten. Had ik nu maar tegen hem gezegd dat ik Scrubs echt geweldig vind. Maar ja, dat is altijd achteraf hè?
 • Een tv-opname bijwonen: Britain Unzipped (BBC3). Het programma zelf vond ik niet tof maar het idee dat ik gewoon in het publiek zat, was natuurlijk wel weer leuk. Mijn eerste stap om internationaal bekend te worden is gezet! Mark my words: er komt een dag dat ik écht voor de camera kom te staan (hihi).
 • Jullie reacties op mijn posts lezen. Wat waardeer ik jullie als mijn lezers. Echt ontzettend bedankt voor de leuke reacties, vooral op mijn foto’s!

En waar zijn jullie de laatste tijd blij van geworden?

Published in The London Life

7 Comments

 1. Totaal unrelated aan deze leuke post: Wat heb je mooie wenkbrauwen!
  En wat goed dat je blijft genieten van de kleine dingetjes al zit je even in een dipje. :D Daar kunnen een hoop mensen van leren.

  [Reply]

 2. Ik moest zo lachen om de foto! Fijn dat je ook leuke momenten mee maakt in Londen, in plaats van alleen maar rot momenten!

  [Reply]

 3. Haha geweldige foto! Echt een lijstje om zelf gelukkig van te worden!

  [Reply]

 4. Oxford is idd echt geweldig <3. Er hangt echt zo'n heerlijke sfeer daar <3! Maar ja ik heb er wat 3 of 4 uur rondgelopen dus tja wat weet ik XD?

  [Reply]

 5. Ik voel me precies hetzelfde als jou, thuis in een nieuwe stad maar een stage die zwaar klote is. Zet hem nog even op en geniet maar kei hard van londen! x

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.