Skip to content →

Liefs van de luie pandabeer

Vorige week donderdag en vrijdag hadden we geen college. En oooh, wat heb ik daar lang naar uitgekeken! Vier dagen lekker vrij en ook nog eens een lang weekend terug naar Zuid-Limburg. Mijn blogritme van om de dag bloggen heeft even stil gelegen maar ik moet heel eerlijk bekennen dat dat ook wel even lekker was.

Vorige week maandag kwam ik om half zeven thuis van college. Ik heb mijn kookkunsten weten te bevorderen en voordat ik het wist, hebben mijn huisgenootjes en ik nog tot 23.00 uur in de keuken gezeten. We hebben een filmpje gekeken onder het genot van heerlijke thee (die ook nog eens roze was) en brownies. Dinsdagavond heb ik wederom een film gekeken. Match Point stond al lang op mijn lijstje en wat ben ik blij dat ik hem eindelijk gezien heb!

Woensdagavond werd de minivakantie gevierd en geopend met een lekker glas champagne (ok√©, het waren uiteindelijk twee glazen) en kon ik niet wachten om de dag erna naar huis te gaan! Mama en papa kwamen mij donderdag in de avond ophalen maar niet voordat ik heerlijke lasagne samen met een ander huisgenootje had gemaakt. En serieus, wat was ‘ie lekker! Rond 20.00 uur waren mijn ouders er en na een kop koffie te hebben gedronken, reden we weer richting Maastricht.

Vrijdag moest ik naar de tandarts, mijn nieuwe pinpas ophalen en tsjah, als je dan toch toevallig in de stad bent, ga je ook maar even shoppen. Ik kwam bij toeval de perfecte winterjas bij Mango tegen, heb ook nog eens nieuwe schoenen gescoord en werd verliefd op een muts van Addidas die ik uiteindelijk toch niet gekocht heb. ‘s Avonds zag ik mijn vriendinnen, dronken we wijn en speelden wij spelletjes.

Zaterdag moest ik een opdracht voor school uitvoeren en zou ik ‘s avonds gaan eten bij een vriendin en naar de bioscoop gaan. Helaas werd ik opeens ziek en moest ik de bioscoop afzeggen en lag ik om half tien al in mijn bed. Ik werd zondag wakker door de geur van de verse croissantjes en een wel heel leuk cadeau van mijn broertje: de muts die ik zo graag wilde hebben! Ik zette mijn muts op en schoof aan bij het zondagsontbijt. Wat heb ik dat gemist. Lekker aan tafel in onze pyjama met mam, pap en broertje.

Ps. Luie pandabeer is mijn bijnaam. Vandaar.

Published in Dear Diary

4 Comments

  1. Wat ontzettend lief zeg van je broertje!

    [Reply]

  2. Wat een heerlijk blogje maar wel balen dat je na die heerlijke daagjes ziek werd. De lasange ziet er overheerlijk uit.

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.