Skip to content →

LC eat your heart out!

In deze post hebben jullie kunnen lezen dat ik twee modellen mocht stylen. De zaterdag waarop dat gebeurt is, is inmiddels al voorbij, maar ik kan er nog steeds met héél véél plezier aan terug denken!

Vorige week vrijdag was ik een klant aan’t helpen toen er opeens een lang meisje en een lange jongen naar binnen liepen. Ze gaven een hand aan mijn regiomanager en toen viel bij mij het kwartje: dat waren de modellen! Ze liepen achter mijn regiomanager aan naar de kantine en zeiden vrolijk: “Hoi!” Ik zei “hoi” terug en staarde even in de blauwe ogen van het mannelijk model. Ik bedacht mij opeens dat ik nog bezig was met een klant en hielp haar snel verder.

Na tien minuutjes kwamen mijn regiomanager en de modellen weer de winkel in. Ik hoorde mijn regiomanager zeggen: “Niki! Doe je ding!” Ik keek hem verward aan, maar besefte dat ik de modellen al mocht gaan stylen. Ik liep met een big smile naar ze toe en stelde me voor. Zij heette Lisa en hij heette Jeffrey. Lisa komt van Roermond en Jeffrey van Rotterdam. Ze waren super aardig en Jeffrey was natuurlijk een plaatje om naar te kijken met z’n out-of-bed-look en blauwe kijkers!

Ik liep de hele winkel door om naar zes geschikte outfitten te zoeken: drie voor hem en drie voor haar. Ik maakte kleurencombinaties, ik maakte een “stoer” setje, een “casual” setje en een “preppy” setje. De kleuren rood, zwart en grijs waren volop aanwezig en ik moet zeggen dat mijn outfits erg geslaagd waren. Vooral die van Jeffrey, hihi. Ik moet wel toegeven dat het stylen van een persoon absoluut niet onderschat moet worden! Het is heel moeilijk om een outfit te vinden die bij iemand “past”. Maar goed, na een middag vol stylen, gingen ze weer weg. De dag erna zouden ze terugkomen om de outfits te showen in de etalage van onze winkel.

Toen ze weg waren, keek ik nog even naar de setjes. Ik miste iets, maar ik wist niet wat. Ik keek naar buiten en zag de Accessoirize. Bingo! Ik had nog een paar oorbellen, kettingen, armbanden en riemen nodig. Ik liep snel naar de winkel tegenover ons en gelukkig waren zij bereidt om onze winkel een paar assecoires te lenen. Met een mandje vol liep ik mijn eigen winkel weer in en legde de accesoires bij de setjes. Nu was alles echt af.

De dag erna verliep erg goed! De modellen kwamen om 12.00 uur aan en ik hielp ze meteen met aankleden. Om half één stonden ze in de etalage. We hebben erg veel leuke complimentjes gekregen en het was een ontzettend leuke dag. Ik had een kleine crush op Jeffrey en het was daarom ook heerlijk om hem in de etalage te zien staan, haha. Er waren ook verschillende fotografen langs geweest en ook de Limburger kwam langs. Zij zouden een artikel hierover plaatsen in de krant.

Voor ik het wist was het half vijf: tijd voor de modellen om naar huis te gaan. We namen afscheid van elkaar en ik keek voor de laatste keer in de mooie, blauwe ogen van Jeffrey.

Gisteren kwam er opeens een man in de winkel met de krant in zijn hand. Hij liep naar mijn bazin toe en liet de krant zien. Ik hoorde haar lachen en naar mij wijzen. De man met de krant kwam naar mij gelopen. Hij was van het modellenbureau en liet de krant aan mij zien. Trots keek ik naar Jeffrey en Lisa in een door mij gestyled outfit. De man zei dat dit de beste foto was die er die dag gemaakt was, beter dan de foto’s bij de andere winkels. En voor een deel kwam dat door de kleren! Ik voelde me onwijs trots!

Hij vroeg aan mij hoe ik die dag ervaren had en ik vertelde vol enthousiasme dat ik het echt naar mijn zin had gehad. “Trouwens,” zei de man opeens. “Wist je al dat je een BN-er hebt gestyled?” Ik keek hem verward aan en hij begon te lachen. “Jeffrey is Mister Gay 2008!” Ik staarde hem met grote ogen aan en begon toen ontzettend hard te lachen. Ik had dus een crush op een homo, niet zo maar een homo maar dé homo van 2008!

Edit: Er staan nu ook foto’s online. Ze zijn met mijn gsm gemaakt dus de kwaliteit is niet goed, maar ach, het is tenminste iets!Published in Fun Times and Stupidity

18 Comments

 1. Roy

  Haha dat einde ook! Maar zo’n dag klinkt wel super leuk. Zeker als jou foto en jou styling het beste is ;)

  [Reply]

 2. Leonie

  Geniaaal Niki! Niki is dé nieuwe styliste van 2009 :) Kun je die foto niet onlien zetten?

  [Reply]

 3. Idd geniaaaaal! :’D
  Ik dacht, straks gaan ze je nog vragen of je ook model wilt worden (aangezien die man van dat modellen-bureau langskwam).
  Echt leeeeeeukkk! <3

  [Reply]

 4. Woeehoe Niki de styliste :) Goed zeg! Ahahah zoiets kan gebeuren :’)

  [Reply]

 5. Hahaha geweldig verhaal!! Dat moet wel een super ervaring zijn geweest. Krijgen wij misschien ook nog foto’s te zien? ;)

  [Reply]

 6. Good job! :D . Hahah, ik ga ‘m op internet zoeken kijken hoe hij eruit ziet :p . tja, kan gebeuren dat je een crush krijgt op een homo haha. maar echt heel leuk!

  [Reply]

 7. Wat gaaf dat je dat mocht doen joh! Echt grappig ook van die homo ;)

  [Reply]

 8. whah dat einde :-P Leuk dat het zo goed ging! Goed gedaan :D

  [Reply]

 9. Lijkt me leuk om iemand te stylen! Grappig dat hij homo is haha ;)

  [Reply]

 10. Eva

  Hahaha geweldig! Heb jij weer.. ;-)

  Ben ook wel benieuwd naar foto’s maar ik zal de limburger in de gaten houden :) (Scala gedeelte denk ik?)

  [Reply]

 11. whahaha. dat einde, geniaal. maar de meeste gay mensen zien er ook heel goed uit. ;)
  zou leuk zijn om foto’s te zien xD

  [Reply]

 12. ZO! Hij is wel heel erg hot ;) haha. Jammer dat ie Mister Gay is ;) (of misschien ook wel goed, want dan kúnnen we niet verliefd worden). Maar goed, genoeg over hem, want ik vind dat je ze echt heel erg goed gestyled hebt zeg!!

  [Reply]

 13. Gave outfits! De 3e zou ik zo zelf willen dragen :D

  [Reply]

 14. Geweldig die outfits :D

  En trouwens die jeffrey vind ik op je fotos op Joey vd Velde lijken hahah, hot is hij zeker, maar volgens mij zijn alle homos hot ofzo :P

  [Reply]

 15. Oeeeeeh leuke outfits &
  ik snap best dat je een crush op die jongen had hoor haha. :’)

  [Reply]

 16. Leonie

  Hihi, de foto’s zijn er.
  Stiekem had ik als nieuwsgierige kip allang naar Jeffrey gegooglet (A)
  (Niki, mocht je je afvragen waarom mijn subje nog niet online is; ik ben er nog even mee bezig en ik zit niet zo lekker in mijn vel enzo, dus)

  [Reply]

 17. Wat vet! Echter superidee van je om nog langs accesorize te gaan voor de accesoires! Ziet er supertof uit. En haha, hij is Mister Gay 2008? Zul je net zien, alle knappe jongens zijn homo :P

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.