Skip to content →

Koffiedates, uit eten en Friesland

120813

Ik was nog maar een dag terug in Antwerpen toen ik de madness van TomorrowLand had bezocht. Ik werd dinsdag alleen wakker en de eenzaamheid slokte mij op. Mijn huisgenoten waren weg en mijn vriendinnen waren ook niet in Antwerpen. En daar was ik dan. Moederziel alleen met alleen maar mooie herinneringen. En oké, een flinke stapel aan leerwerk want de herkansingen staan weer voor de deur.

Ik heb op stel en sprong besloten om toch maar weer voor een week terug naar Maastricht te gaan. En boy oh boy, wat waren dit fijne dagen! Niet alleen heb ik overdag goed kunnen studeren, ik had de avonden eindelijk weer eens tijd om met vriendinnen af te spreken die ik al heel lang niet meer had gezien. Lekker Italiaans eten in Valkenburg, koffiedates bij mijn favoriete hotspot aan de Maas en hardlopen langs de vertrouwde akkers.

Als klap op de vuurpijl, had ik ook nog eens spontaan besloten om een nachtje naar Friesland te gaan. Na een slopende treinreis van bijna 4 uur, stond daar in Heerenveen mijn vriendinnetje mij al op te wachten. Die middag hebben we heerlijk gevaren (ik houd echt maar dan ook ECHT van het water!) en genoten van de vrijheid. Als afsluiter nog even heerlijk geborreld op de boot (hallo Prosecco!) en in de avonduren moest er natuurlijk gedanst worden. Ik ben in totaal nog geen 24 uur in het hoge Noorden geweest maar ik heb alles uit de onderste kan gehaald om er een paar mooie uren van te maken!

En nu.. Nu ben ik weer in Antwerpen en zal ik de komende vier weken weer als een holbewoner leven. Serieus. Wie verzint het om in de zomer de herkansingen plaats te laten vinden? Oh ja, dat is België..

Published in Fun Times and Stupidity

6 Comments

 1. Ik heb ook eens gevaren in Friesland. Echt zooo fijn is dat. De hele dag lekker dobberen op het water, heerlijk. Ik dacht trouwens heel even dat ik op precies dezelfde plek een foto heb gemaakt, haha.

  [Reply]

 2. Zo, klinkt als een fijn weekje zeg! Vooral je tripje naar Friesland ;)
  Sterkte met de herkansingen, ik moet er niet aan denken om nu alweer aan het leren te zijn.

  [Reply]

 3. Oh man, wat een heerlijke week! Fijn om even helemaal op te laden voordat je weer flink aan de bak moet. Succes!

  [Reply]

 4. Wat een heeerlijk weekje! Beetje jammer van je herkansingen alleen inderdaad, succes alvast!

  [Reply]

 5. Mmm, heerlijk weekje! Ik was afgelopen weekend ook een lang weekend in Maastricht, heerlijk gewoon :)

  [Reply]

 6. Dat klinkt als een heerlijke week… suc6 met je her tentamens :)

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.