Skip to content →

Wishlist: verhuizen naar Antwerpen


1. HEMNES kaptafel 2. Artisan blender 3. Hemelbed 4. Nespresso Citiz & Milk
5. Spario fauteuil 6. Macbook Pro 7. Boekenkast ♥ 8. Hampton chandelier

In mijn tweeëntwintig jaar, heb ik twee keer op mezelf gewoond waarvan beide keren in het buitenland waren. Zo heb ik op de campus in Besançon (Frankrijk) gewoond en had ik een kamer in Wimbledon (Londen) gevonden. Beiden waren helemaal gemeubileerd en dat was prima voor die vijf tot zes maanden dat ik daar bleef. Maar nu ik (als alles op school goed gaat, natuurlijk) voor twee jaar naar Antwerpen verhuis, kriebelt het om allemaal leuke dingetjes voor mijn eigen plekje te kopen. Helaas is mijn bankrekening het daar niet mee eens.

Published in Whatever Else

8 Comments

 1. hihi, een macbook is toch een aanrader ;) zou niet meer zonder die van mij kunnen!

  [Reply]

 2. A girl can dream… :) Leuke spulletjes! Echt super leuk dat je naar Antwerpen gaat, spannend!

  [Reply]

 3. Mooie dingen! Die kast vind ik vooral leuk, met dat trapje.

  [Reply]

 4. Aahhhhh ik ben echt benieuw hoe t er uit komt te zien! Ik kom je echt een keer opzoeken haha.

  [Reply]

 5. Die boekenkast is echt heel gaaf! Wow en 2 jaar? Ben benieuwd :))

  [Reply]

 6. Heerlijk! Als ik nu naar Antwerpen zou verhuizen, zou m’n inrichting me niks meer uitmaken. Hell yeah, ik woon dan in Antwerpen. De stad is dan mijn huiskamer, haha! Je moet echt naar de Absinthbar gaan op de Groenplaats. Heerlijke sterke drank en cocktails. En de pizzeria ertegenover is ook goed te pruimen. Veel plezier!

  [Reply]

 7. Geweldige wish list! Ik vind de meubeltjes die je hebt gekozen echt geweldig. Als ik op mezelf ga zou ik zo’n zelfde bed willen hebben!

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.