Laatst kreeg ik een mention op Twitter. Dat Ilse aan mij moet denken als ze meneer James Morrison hoort zingen. Ik vertelde haar op mijn beurt dat ik ook aan haar moet denken als ik Westlife hoor of ergens tegenkom (in een tijdschrift of zo dan, hè, niet “in het echt”). Maar toen bedacht ik mij, dat ik bij bepaalde dingen ook aan andere bloggers moet denken. Ik zal misschien wel bekendstaan als een James Morrison fan (duh) maar waar staan jullie eigenlijk bekend om in mijn wereld? Heb je dat nou toevallig altijd al willen weten? Nou, lucky you, want ik heb er maar meteen een kleine opsomming van gemaakt!

Moeten jullie ook wel eens aan bloggers denken als je bepaalde dingen tegenkomt, ziet, hoort of wat dan ook? En mochten jullie een verklaring willen, dan kunnen jullie terecht bij de comments!

Deze blog post is totaal niet beledigend bedoeld!

Share: