Skip to content →

Jullie, volgens mij

Laatst kreeg ik een mention op Twitter. Dat Ilse aan mij moet denken als ze meneer James Morrison hoort zingen. Ik vertelde haar op mijn beurt dat ik ook aan haar moet denken als ik Westlife hoor of ergens tegenkom (in een tijdschrift of zo dan, hè, niet “in het echt”). Maar toen bedacht ik mij, dat ik bij bepaalde dingen ook aan andere bloggers moet denken. Ik zal misschien wel bekendstaan als een James Morrison fan (duh) maar waar staan jullie eigenlijk bekend om in mijn wereld? Heb je dat nou toevallig altijd al willen weten? Nou, lucky you, want ik heb er maar meteen een kleine opsomming van gemaakt!

Moeten jullie ook wel eens aan bloggers denken als je bepaalde dingen tegenkomt, ziet, hoort of wat dan ook? En mochten jullie een verklaring willen, dan kunnen jullie terecht bij de comments!

Deze blog post is totaal niet beledigend bedoeld!

Published in Random Thoughts and Scribblings

13 Comments

 1. Hahaha, super leuk!! Ik heb echt hardop gelachen haha, alleen die koe bij Carmen.. Die link leg ik even niet haha.

  [Reply]

 2. Ik snap die koe ook niet helemaal, haha :P Maar ik moet ook aan die dingen denken bij die mensen! Ik heb dat thuis ook vaak hoor, dat ik iets tegenkom en dan gelijk aan een blogger moet denken!

  [Reply]

 3. HAHA, heel erg leuk! Ik snap heel goed dat je bij mij aan Vlieland en hockey moet denken. Ik heb dat ook best vaak, dat ik door bepaalde dingen aan een blogger moet denken.

  [Reply]

 4. Ik moet inderdaad ook aan jou denken bij Jason Morrison! Hahah dat je bij Carmen moet denken aan een koe xd. Love The Vampire Diaries inderdaad :) :)

  [Reply]

 5. Hahaha wat grappig! Veel dingen snap ik inderdaad ook die je bij andere bloggers hebt neergezet haha!

  [Reply]

 6. Haha, ik heb precies hetzelfde! Altijd als ik James Morrison hoor, moet ik aan jou denken, maar je lijstje is bij mij ook ongeveer hetzelfde, leuk!

  [Reply]

 7. Wat grappig! Ik heb je blog een (paar?) jaar geleden gevolgd en ik kon je nu nog steeds wel linken aan Mister James!

  [Reply]

 8. Haha, zo herkenbaar! Wel grappig hoe iedereen zo typisch is. Jij doet me denken aan James Morrison en Rome!

  [Reply]

  Niki Townsend Reply:

  Ik heb het al heel lang niet meer over Rome gehad. Leuk dat je daarbij aan mij moet denken!

  [Reply]

 9. Zo herkenbaar bij heel veel bloggers (ook waar ik lang niet op gekeken heb) Echt leuk, haha. En serieus, altijd als ik iets over James Morrison of de Trevi fonteinen in Rome lees/hoor moet ik aan jou denken.

  [Reply]

 10. Ik was wat aan het teruglezen op je blog (want ik heb echt heel veel posts gemist!) en toen kwam ik opeens hier terecht. Superleuk, haha! Als James Morrison ergens voorbij komt, moet ik ook altijd aan jou denken. Die reclames van radioprogramma’s dat je kaartjes kunt winnen of iets anders met James: “DIT IS IETS VOOR NIKI”.
  Dat lijstje komt me ook heel erg bekend voor. Londen doet me aan meerdere bloggers kennen. :)

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.