Ik weet het al meer dan een week. Al meer dan een week ben ik blij met het nieuws! Ik had het verwacht maar toen het bevestigd werd, sprong ik ook écht een gat in de lucht. Ja dames en heren! Ik mag mij gelukkig prijzen met het feit dat ik in september voor 4/5 maanden in Besançon (Frankrijk) ga studeren! Hoewel ik stiekem wel nog baal dat ik niet naar Dublin kan, mag ik zeker niet klagen. Tripjes naar Dijon, Parijs en Zwitserland staan al op de planning en de zoektocht naar een appartement is gestart.

Jammer dat de klok sinds dit weekend weer een uur naar voren is gedraaid: dan lijken de dagen langer te duren en dat wil ik natuurlijk niet ;-)

15 reacties op “Je suis content!

  1. Tof zeg! Gefeliciteerd. :D En je nieuwe layout vind ik echt leuk! Grappige foto’s ook van jou in je sidebar, haha.

  2. Van harte gefeliciteerd! En eigenlijk vind ik het wel lekker dat de klok een uur vooruit is gegaan. Want nu kan de zomer langzamerhand ook gaan beginnen.

  3. Heel leuk! Gefeliciteerd :) Lijkt me ook heel tof om in het buitenland te studeren voor een paar maanden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *