Skip to content →

INSPIRATION: Akos Major

Foto’s van Akos Major (zeker even klikken en kijken, hoor!)

De rust die de foto’s uitstralen, het kleurgebruik, de prachtige locaties en de soort van sprookjesachtige sfeer. Dat is precies wat ik wil kunnen. Wauw. Echt prachtig! Ik krijg maar geen genoeg van zijn mooie kiekjes. Wat ik zo inspirerend vind, is dat hij vrijwel geen mensen fotografeert. Net zoals ik. Ik vind het een uitdaging om een locatie te fotograferen en er juist geen mensen op te hebben. En dat is wat hij kan. Of hij is een meester in Photoshop.. Dat kan ook. Maar dan nog. Zijn foto’s zijn prachtig!

Published in The Almighty Media

5 Comments

  1. Wauw, wat een mooie foto’s! Dat wil ik ook wel kunnen..

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.