Skip to content →

Inspiratieloos, je word er gek van!

Stiekem had ik het hele weekend de tijd om weer eens te bloggen, alleen was de zin om te bloggen ver te zoeken. Tot op de dag van vandaag weet ik gewoon niet waar ik over moet bloggen. Jullie willen niet weten hoe vaak ik al regels getypt heb om ze vervolgens weer te deleten omdat ze toch nergens op slaan. Bah, wat is het toch vervelend om zo inspiratieloos te zijn. Hmm, dan maar een “wist je dat” blogje, hihi.

Wist je dat
… ik volgende week donderdag (26-11) alweer 20 jaar wordt?
… James Morrison een deluxe album heeft uitgebracht en ik deze pas op mijn verjaardag krijg?
… ik mijn haar niet meer in model krijg en ik dus elke ochtend baal als een stekker?
… ik in Dublin, Swansea of Cambridge ga studeren?
… ik zin heb in een caramel frappuccino van de Starbucks?
… ik sinds vorige week weer naar Grey’s Anatomy kijk?
… ik dit echt een van mijn slechtste blogs ooit vind?

Published in Fun Times and Stupidity

19 Comments

 1. Superleuke dingen allemaal (behalve de laatste, haha). Cambridge is echt een topdorp/stad met topuniversiteiten en zó mooi he! En ik heb ook zin in een caramel frappuccino van de Starbucks :)

  [Reply]

 2. Alvast gefeliciteerd! En waar de hell ligt Swansea? Ik heb zeer weinig geografische kennis haha. Maar wel stoer dat je sowieso – zoals je al eerder had gezegd – in het buitenland gaat studeren. Het buitenland is cool!

  Niki: Swansea ligt in the U.K. ergens in het westen aan de zee ;)

  [Reply]

 3. Wist je dat… ik morgen naar Starbucks ga! Haha, vals he!

  [Reply]

 4. Alvast gefeliciteerd en echt supercool dat je in het buitenland mag studeren!

  [Reply]

 5. Okee, ik kan je wel vertellen hoe Cambridge en Dublin zijn want ik heb in beide steden een week/ tien dagen gewoond.

  Ik woonde in Cambridge in een gastgezin en ik kan je alvast vertellen Cambridge valt VIES TEGEN. Het is een kleine stad die in het hartje centrum wel aardig is met veel toeristen etc, maar de rest is echt heel katholiek en ouderwets en saaaai. De huizen zijn allemaal heel klein en krakkemikkig.

  Dublin daarentegen is een fantastische stad met veel karakter en veel moderner. Ik woonde daar ook in een gastgezin voor tien dagen. Dublin is een wat rijkere stad en je kan er geweldig shoppen! Cambridge heeft geen leuke winkels, alleen maar een Starbucks waar ik dan vaak een caramel cream frappuccino haalde maar verder niks leuks. En de mensen in Ierland praten echt heel grappig :P

  Zo. Hopelijk was dat enigszins handig.

  [Reply]

 6. Roy

  Oeh bijna 20! En dan ook nog eens een dag vóór mijn verjaardag.. :D

  [Reply]

 7. Waarom post je eigenlijk iets als je er zelf niet tevreden over bent?

  Niki: omdat ik voor de verandering zin had om te bloggen ;)

  [Reply]

 8. Eva

  pff ik krijg mijn haar ook niet meer in model, gelukkig over een paar weken naar de kapper!

  [Reply]

 9. Kim

  Nog maar een klein weekje tot je verjaardag, leuk ^^. En Grey’s Anatomy is een van de geweldigste series die er is, het blijft (meestal) nog leuk ook al zijn er al tig seizoenen van.

  [Reply]

 10. De aflevering van Grey’s Anatomy van maandag!! Damn! Wat zag ik dat allemaal niet aankomen joh :/

  [Reply]

 11. Een caramel frappuccino moet ik dan ook maar eens proberen en die steden zeggen me niet veel *_* *blogje erover* haha :P Dan heb je al een leuk cadeau voor je verjaardag!

  [Reply]

 12. Jip

  Ja inderdaad, echt stom. En het eindigde juist met een huge cliffhanger.

  [Reply]

 13. Ik ben trots op je, Grey’s is het beste van het beste! En oja, Dublin!!

  [Reply]

 14. Caramel frappucino, ja ja ja ja ja ja jaaaaaa!!!! Dat is ab-so-luuut mijn favoriet!!! En aangezien het alweer 3 jaar geleden is dat ik die voor het laatst op heb, mis ik die toch wel heel erg :(
  Ik stel voor.. samen een keer naar Starbucks (utrecht cs of schiphol?) om een caramel frappucino te drinken? :’)

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.