Stiekem had ik het hele weekend de tijd om weer eens te bloggen, alleen was de zin om te bloggen ver te zoeken. Tot op de dag van vandaag weet ik gewoon niet waar ik over moet bloggen. Jullie willen niet weten hoe vaak ik al regels getypt heb om ze vervolgens weer te deleten omdat ze toch nergens op slaan. Bah, wat is het toch vervelend om zo inspiratieloos te zijn. Hmm, dan maar een “wist je dat” blogje, hihi.

Wist je dat
… ik volgende week donderdag (26-11) alweer 20 jaar wordt?
… James Morrison een deluxe album heeft uitgebracht en ik deze pas op mijn verjaardag krijg?
… ik mijn haar niet meer in model krijg en ik dus elke ochtend baal als een stekker?
… ik in Dublin, Swansea of Cambridge ga studeren?
… ik zin heb in een caramel frappuccino van de Starbucks?
… ik sinds vorige week weer naar Grey’s Anatomy kijk?
… ik dit echt een van mijn slechtste blogs ooit vind?

Share: