Skip to content →

In 2013 wil ik…

Allereerst: de beste wensen voor 2013! Hebben jullie een fijne jaarwisseling gehad? Die van mij bestond uit een pizza, een pyjama, Ik Hou Van Holland en een liter Ice Tea green. Ja ja, ik pak het in tegenstelling tot veel mensen helemaal niet groots aan. Want als ik eerlijk ben vind ik Oud en Nieuw het meest overschatte feest van het jaar. Zoals de Grinch Kerstmis haat, haat ik Oud en Nieuw. Maar toch, als het een paar minuten voor middernacht is en we bijna het nieuwe jaar in gaan, kan ik het niet laten om een paar doelen voor komend jaar op te stellen (hoezo op de valreep?).

Zoals jullie in mijn vlog hebben kunnen zien/horen, was 2012 echt een top jaar! Maar wat het extra zo leuk maakte, was het feit dat ik drie van mijn vier doelen had behaald. Echt hoor, dan ben je toch een beetje trots op jezelf. Je werkt er bewust of onbewust toch een beetje naar toe en het geeft veel voldoening als je ze eenmaal kan afstrepen. Dat mag dit jaar natuurlijk niet ontbreken.

Mijn doelstellingen voor 2013:

 • Mijn schakeljaar halen zonder herkansingen
  De tentamens staan voor de deur: komende maandag trap ik af met Statistiek en kan ik vervolgens de hele maand januari nog vijf andere toetsen verwachten. Het zal zwaar worden maar ik wil koste wat kost alle toetsen in één keer halen. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor het tweede semester.

 • In mijn eentje een stedentrip maken (en Londen telt niet mee)
  Als ik nu de kans zou krijgen om een stedentrip te maken, dan zou ik zonder twijfel voor Londen kiezen (duh!). Ik voel mij daar thuis, ik ken de weg, etc. Dit jaar wil ik natuurlijk weer (minstens één keer) naar Londen maar ik wil ook een “nieuwe” stad ontdekken. En dan het liefste in mijn eentje..

 • Naar Tomorrowland
  Dit wil ik echt zo ontzettend graag dat ik er meteen maar een doelstelling van maak. Het lijkt mij heerlijk om drie dagen lang in een festivaloutfit te genieten van het zonnetje (ten minste, dat hoop ik) in een dansende menigte terwijl de beste DJ’s hun platen draaien. Oh zomer, waar blijf je?

 • Een bijbaan vinden die aansluit bij mijn opleiding
  Voor een stedentrip en een festival is geld nodig en voor een goede cv is de nodige ervaring nodig. Dus ja, 1 + 1 = 2. Ik wil mij eerst helemaal focussen op de tentamens maar ik wil daarna graag opzoek naar een leuk bijbaantje die aansluit bij mijn opleiding Communicatiewetenschappen.

 • Vijftien kilometer kunnen hardlopen
  Ik ben ondertussen een half jaartje bezig met hardlopen, inclusief lange breaks van twee tot drie weken en ik heb het Start to Run programma nog steeds niet afgerond. Maar ik ben nog maar twee lesweken verwijdert van de finish en daarna wil ik doortrainen voor de vijftien kilometer!

Zo. Gelukkig heb ik nog 353 dagen om het waar te maken!

Published in Dear Diary

11 Comments

 1. Goede doelen heb je gemaakt! Tomorrowland lijkt me ook zo ontzettend gaaf. Dit jaar gaat het niet gebeuren, maar misschien het jaar daarop..

  [Reply]

 2. Mooie doelen, Niki. Als het je in 2012 ook al zo goed is gelukt, moét het dit jaar ook wel lukken. Daar geloof ik wel in. :) Succes!!

  [Reply]

 3. Mooie doelen! Vooral die stedentrip in je eentje vind ik een hele mooie. Succes!

  [Reply]

 4. Leuke doelen! Ik wil dit jaar ook heel graag naar Tommorowland, lijkt mij zo vet.

  [Reply]

 5. Succes met je doelen behalen, en natuurlijk een geweeeeeeeeldig 2013 gewenst!

  [Reply]

 6. Zullen we dan nu voor 4 van de 5 gaan? Vooral die stedentrip is super, en ik denk die 15km hardlopen ook, als je dat kan volhouden heb je wel echt een overwinning op zich. Succes!

  [Reply]

 7. Wat een mooie doelen! Heel veel succes ermee! :)
  Liefs

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.