Sinds mijn vijfdaagse trip naar Londen, drink ik elke morgen koffie uit mijn Starbucks mok, pak ik mijn nieuwe tas in en zorg ik dat ik mijn nieuwe portemonnee bij mij heb, sta ik uren voor de kast om iets leuks uit mijn aangevulde garderobe te kiezen (Topshop en Mango, I love you) om vervolgens mijn nieuwe Uggs aan te doen.

Verdere praatjes over het geweldige Londen bespaar ik jullie. Nu is het fototijd!

20 reacties op “Ik neem Londen mee naar huis.

 1. Jij maakt me steeds maar jaloers! Ook je foto’s, tof hoor. Ik ga nu toch eens kijken of ik ergens een goedkoop tripje Londen kan boeken. Misschien nog suggesties?

 2. Ik ben zoooo jaloers ! Londen lijkt me geweldig,, maar ik ge erheen met excursie ;p Niet dat dat hetzelfde is. Leuke foto’s !
  ————————————————–
  Ik ben verhuisd, ik heb een domein genomen, http://www.sleepless-nights.nl.
  Take a look & leave a comment, als je wilt ;)
  Zou je misschien de link willen veranderen?
  xx Marr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *