Skip to content →

Ik heb de leukste en liefste ouders

Ik ben nu aan mijn zesde week stage bezig maar het voelt alsof ik hier al zes maanden ben. Ik heb al zo ontzettend veel meegemaakt (vooral tegenslagen maar hey, daar leer je van, toch?) en ik kan nu al zeggen dat ik heel veel geleerd heb. Het is alleen zo jammer dat mijn stage (nog) niet spectaculair is. Daarbij mis ik mijn ouders (veel meer dan toen ik in Frankrijk was) en je kan je dan ook voorstellen dat ik heel erg blij was toen ze mij dit weekend kwamen opzoeken!

Een uur voordat ze bij mijn huis waren, heb ik nog als een gek lopen opruimen. Helaas was dat niet zo gelukt want mijn kamer was nog steeds een grote bende. Ik had mijn ramen open gezet om nog even goed te luchten en ik kon het niet helpen om steeds even naar buiten te kijken in de hoop dat ik de auto van mijn ouders zag komen aanrijden. En ja hoor! Op een gegeven moment zag ik de grijze Audi met een Nederlands kenteken en begon ik als een malle te zwaaien. ZE WAREN ER!

De hele achterbak was vol met allemaal spullen voor mij (alsof ik nog niet genoeg bagage had..) en ik was (ben!) helemaal in mijn nopjes met de Hollandse tomatensoep en Pickwick thee etc. Maar ik was nog het gelukkigst met het feit dat ik mijn ouders gewoon weer zag. Papa was ziekjes en mama was diezelfde ochtend nog onderuit gegaan. En toch kwamen ze langs. Toch hebben ze de moeite genomen om mij weer (een heel weekend, heuj heuj) te zien.

Na een weekend weer lekker verwend te zijn, moesten we zondagavond toch echt weer afscheid nemen. Ze vroegen me zelfs nog om weer eens iets nieuws op Nevermind-Me te plaatsen. Dus bij dezen, pappie en mammie. Een hele post over en voor jullie. Gewoon omdat ik van jullie houd!

Published in The London Life

15 Comments

 1. Ahw, ontzettend leuk en lief! Kan me voorstellen dat je helemaal in je nopjes was/bent!

  [Reply]

 2. Aaah wat lief! Maar ik moet toch even melden: IK heb de leukste en liefste ouders! ;)

  [Reply]

 3. Ahahhhhhhhch zo lief! Lijkt me fijn om ze weer even te zien dan :)

  [Reply]

 4. Wat lief! Ik merk ook dat ik sinds ik echt op mezelf woon, dat ik mijn ouders wel meer ben gaan waarderen. Ook al zie ik ze nog elk weekend.

  [Reply]

 5. Wat ontzettend lief van ze. Dat geeft je altijd wel een enorme boost.

  [Reply]

 6. Lief! Het lijkt me ook best lastig om ze zo’n lange tijd niet te zien, helemaal als je in een nieuwe stad woont. Ik hoop dat je stage gauw leuker wordt!

  [Reply]

 7. Wat lief! Ze lezen dit vast met een enorme glimlach op hun gezicht :)

  [Reply]

 8. Kei leuk! Zal best een flinke boost geven voor de komende tijd!!

  [Reply]

 9. Awww, wat een lief stukje! En superlief dat ze je kwamen opzoeken inderdaad, hopelijk heeft het je heimwee (tijdelijk) een beetje weggenomen :)

  [Reply]

 10. Wat een lieve post! En wat lief dat ze langskwamen. Hopelijk helpt het je weer eventjes en wordt je stage snel leuker!

  [Reply]

 11. Lief om al die post en jouw verhaal te lezen. Daar kan niks tegen op.

  [Reply]

  Niki Reply:

  Cool. Mama laat een reactie achter!

  [Reply]

 12. Ahh lieve post! Tof dat ze langs kwamen en al je spulletjes brachten.

  [Reply]

 13. super lief dat je een post hebt gemaakt! het is ook erg lief van je ouders om lekkere nederlandse producten mee te nemen!

  [Reply]

 14. Ha niki ik heb het allemaal gehoord .Ik zie mams al alles regelen in jouw huisje vooral die gordijnen hangen ze nou goed of moet ze terug komen om ze korter te maken of pap met de verfkwast . Maar ondanks mams haar zorgen zit jij daar maar lekker te genieten en denkt zij iedere dag aan jou . Meid geniet er van en maak die 52 rollen !!!! niet allemaal tegelijk op

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.