Skip to content →

“Ik, een Master?”

bron foto

Ik, Niki, die van alle studenten het hardst schreeuwde geen Master te willen doen, gaat vandaag haar inschrijving voor Communicatiewetenschappen in Antwerpen opsturen. Het ziet er dus naar uit dat ik na in Frankrijk en Londen te hebben gewoond, vanaf september in Antwerpen ga wonen. Of ik er zin in heb? JA! JA! JA! Ik had niet verwacht dat ik ooit zo zou kunnen uitkijken naar een eerste schooldag. Maar dat doe ik nu dus wel. Ik vind het nu al ontzettend spannend! En stiekem is het ook wel een erg fijn vooruitzicht om weer een concreet doel voor ogen te hebben: Master of Science worden!

Maar ik moet nu eerst wachten op mijn een acceptance letter. En dat kan tot acht weken duren..

Ps1. Mochten jullie tips, advies of ervaringen hebben wat betreft Communicatiewetenschappen, studeren in Antwerpen, een kamer vinden etc. dan zijn die natuurlijk van harte welkom!

Ps2. Je kan nikitownsend.com nu volgen op Facebook en Bloglovin’.

Published in Dear Diary

4 Comments

 1. Wauwie! Super super gaaf. Ben stiekem nu al benieuwd naar je avonturen!!!

  [Reply]

 2. Het is ook helemaal niets voor jou om ‘gewoon’ weer in Nederland te gaan studeren he! :)

  [Reply]

 3. Wow, wat spannend. Ik vind het heel tof dat je je kansen benut en naar het buitenland gaat wanneer het kan.

  [Reply]

 4. Ik ga ook een master in Communicatiewetenschap doen, maar dan in Amsterdam… Dat is pas over 2 jaar, dus ik kan je er helaas niets over vertellen, haha. Maar echt heel leuk dat je je hebt ingeschreven, en natuurlijk fijn dat je ernaar uit kijkt!

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.