Ik ben heus niet zo ongevoellig

Posted in The Almighty Media on September 27, 2012.

Ik was weer eens in het zwarte gat van Youtube beland. Hoe ik van een make-up tutorial bij deze video terecht ben gekomen is één groot raadsel. Ach ja, laten we het maar houden op de wondere wereld van het doorklikken. Misschien had ik dat beter niet moeten doen. Want ja, ik moet hier gewoon van janken.


10 reacties / Laat een reactie achter
10 REACTIES

 • tineke op 27 September 2012:

  Van zulke filmpjes moet ik ook héél snel huilen :’) ZO LIEF!


 • Sylvia op 27 September 2012:

  Van zulke filmpjes verander ik altijd spontaan in een sentimentele dweil ;P Mooi om te zien :)


 • Masha op 27 September 2012:

  Ik ben echt zo’n huilenbalk, jemig zeg!


 • Kinga op 27 September 2012:

  Ah, wat lief! Ik moet normaal bij films echt bizar snel huilen, maar nu heb ik het droog gehouden, hoewel het niet veel scheelde. Echt tof om al die reacties te zien!


 • Ilse op 27 September 2012:

  Omg, van die stoere kerels met kleine kindjes, ohhh zo lief!!


 • Petra op 27 September 2012:

  Dat vind ik altijd zo lief! Van die stoere vaders ook, hihi. Bij de tweede moest ik al huilen, zo reageerde ik ook toen mijn vader thuis kwam.Dan dacht ik van ‘huh, pap? maar jij zit toch op zee?’ en dan knuffelde hij me en dan was het ‘papaaaaa!’ En dan kon ik ‘m ook echt eeuwenlang knuffelen (zoals bij de derde, haha) (aaaah, die in 6.40 is op het vliegweld in Wichitaaaaaa!)


 • Tanja op 28 September 2012:

  WHY DO YOU DO THIS TO ME?! I’M SOBBING LIKE A THREE YEAR OLD XD! Ik ben altijd zo’n sucker voor dit soort filmpjes.


 • Indira op 28 September 2012:

  Heeft er iemand een zakdoekje?


 • Bodine op 28 September 2012:

  Tranen met tuiten!


 • bianca op 29 September 2012:

  ahh wat onwijs lief allemaal zeg… Wat een blije gezichtjes allemaal.


Laat een reactie achter