Skip to content →

Ik ben heus niet zo ongevoellig

Ik was weer eens in het zwarte gat van Youtube beland. Hoe ik van een make-up tutorial bij deze video terecht ben gekomen is één groot raadsel. Ach ja, laten we het maar houden op de wondere wereld van het doorklikken. Misschien had ik dat beter niet moeten doen. Want ja, ik moet hier gewoon van janken.

Published in The Almighty Media

10 Comments

 1. Van zulke filmpjes moet ik ook héél snel huilen :’) ZO LIEF!

  [Reply]

 2. Van zulke filmpjes verander ik altijd spontaan in een sentimentele dweil ;P Mooi om te zien :)

  [Reply]

 3. Ah, wat lief! Ik moet normaal bij films echt bizar snel huilen, maar nu heb ik het droog gehouden, hoewel het niet veel scheelde. Echt tof om al die reacties te zien!

  [Reply]

 4. Omg, van die stoere kerels met kleine kindjes, ohhh zo lief!!

  [Reply]

 5. Dat vind ik altijd zo lief! Van die stoere vaders ook, hihi. Bij de tweede moest ik al huilen, zo reageerde ik ook toen mijn vader thuis kwam.Dan dacht ik van ‘huh, pap? maar jij zit toch op zee?’ en dan knuffelde hij me en dan was het ‘papaaaaa!’ En dan kon ik ‘m ook echt eeuwenlang knuffelen (zoals bij de derde, haha) (aaaah, die in 6.40 is op het vliegweld in Wichitaaaaaa!)

  [Reply]

 6. WHY DO YOU DO THIS TO ME?! I’M SOBBING LIKE A THREE YEAR OLD XD! Ik ben altijd zo’n sucker voor dit soort filmpjes.

  [Reply]

 7. ahh wat onwijs lief allemaal zeg… Wat een blije gezichtjes allemaal.

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.