Skip to content →

I wanna see your Peacock

Ik houd van mensen die het niet erg vinden om zichzelf voor lul te zetten. Een flinke dosis zelfspot kan ik goed waarderen. Evenals het feit dat het leven niet altijd zo serieus moet worden genomen. Steve Kardynal is daar zo’n mooi voorbeeld van. Van mijn huisgenoot kreeg ik deze tip (hoi Jolien, ik weet dat je meeleest) en ik heb serieus bijna nog nooit zo hard gelachen om een filmpje. Prima voor een lazy Sunday zoals vandaag. Enjoy!

Published in The Almighty Media

10 Comments

 1. Ik vind hem hilarisch! Moet nog steeds zo hard lachen om zijn Chatroulette en Sexy and I Know It video. Geweldig!

  [Reply]

 2. haha geweldig! die reacties van die mensen ook :p

  [Reply]

 3. Haha, geweldig! Vooral het gezicht van de jongen die net voor die meisjes kwam die typten haha.

  [Reply]

 4. Hij is echt zooo grappig! Heb hem zelf ook al een paar keer laten zien aan mijn vrienden. Je licht gewoon krom om die reacties van die mensen! Prachtig gewoon!

  [Reply]

 5. Haha, nice! Toch blijft zijn filmpje van Call Me Maybe het leukste ;)

  [Reply]

 6. Ik heb me ook rot gelachen om die video, echt super leuk. Ook de reacties van de kijkers.

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.