I love you, Emily Owens!

Posted in The Almighty Media on January 22, 2013.

Als ik geld zou verdienen met het kijken van series dan zou ik nu miljonair zijn. Ik vind het heerlijk om na een drukke dag lekker op de bank te ploffen en om even mijn gedachten op nul te zetten tijdens het kijken van een serie. Het is gewoon zo lekker ontspannend. Ik vermaak mij dan ook goed met de zoektocht naar nieuwe series. Toen ik een aantal maanden geleden de trailer van Emily Owens M.D. zag, vond ik er vrij weinig aan. Toch heb ik de eerste aflevering gekeken. En de tweede. En de derde. En de vierde. En, en, en.. Ik begon deze serie eigenlijk toch wel héél erg leuk te vinden. Wat begon als een “mwa” is uitgegroeid tot een “ik kan niet wachten tot de volgende aflevering!”. En daar ligt precies mijn probleem.

Want, dames (en heren?), na aflevering 13 komt er geen nieuwe aflevering meer. Schokkend, ik weet het. Er is besloten om niet verder te gaan met deze serie i.v.m. kijkcijfers. Waarom? WAAROM? Net nu ik weer een serie had gevonden die mij hardop aan het lachen maakt. Het leven is niet eerlijk. Dus daarom even deze kleine hulde aan de leukste serie die sinds september begonnen is. Een kleine hulde aan deze vrouw die ik in mijn hart gesloten heb. Gewoon even een kleine hulde aan Emily Owens. Ik weet nu al dat ik haar ga missen.


3 reacties / Laat een reactie achter
3 REACTIES

  • Masha op 22 January 2013:

    Oowh dan ben ik ook miljonair :) Wat super jammer dat het stopt, nu wil ik er eigenlijk ook niet aan beginnen…


  • Ilse op 22 January 2013:

    Oh nou hallo, die Will (als ik het goed verstaan heb?) is best ehh.. leuk! Maarja als het maar bij 13 afleveringen blijft..


  • Mylene op 24 January 2013:

    Het ziet er best leuk uit! Zonde dat ze ermee stoppen. :( Volg je The Mindy Project al? Anders The Carrie Diaries of Revenge. Zijn wel drie verschillende series, maar ik vind ze allemaal leuk, haha. Vooral The Mindy Project is een tip.


Laat een reactie achter