Skip to content →

Hulde aan hun

Een week na twee treurige gebeurtenissen in de muziekwereld, probeer ik dan eindelijk mijn hulde aan deze artiesten te geven. Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. Daarom: rest in peace Michael Jackson en dankjewel Krezip voor al die mooie jaren!

James Morrison – Man In The Mirror (Michael Jackson Cover)

Krezip – Billy Jean (Michael Jackson cover)

Published in Very Old Stuff

8 Comments

 1. Ik vind het nog steeds onbegrijpelijk zeg. De hele wereld rouwt/rouwde en dat is echt zo ontzettend bijzonder. Het zijn trouwens twee hele mooie covers!

  [Reply]

 2. Ik kende de versie van James eerder dan die van Michael moet ik heel eerlijk bekennen, echt erg. Haha.

  Maar ze zijn allebei echt goed gecoverd.

  [Reply]

 3. Fijn dat je door mag naar het 2e jaar! En ik vind het nog steeds erg van Michael.

  [Reply]

 4. Echt stom hea! Vind het echt stom :(
  wat wel opvalt is dat michael jackson opeens veel aanhang heeft, haha ;-P

  [Reply]

 5. Ja, Michael Jackson… En krezip… Nja, Michael Jackson heb ik eigenlijk nooit ‘gekend’, behalve door juist negatieve publiciteit. En Krezip ben ik pas de laatste tijd leuk gaan vinden. Maar het blijft erg!

  [Reply]

 6. Ik hoorde dat liedje van James laatst nog op Dreamely.com… Wow. Wat fantastische cover, als hij bij het eerste refrein komt krijg ik echt kippenvel. Ik wist niet dat het een liedje van MJ was. Cool.

  [Reply]

 7. Ik vind het ook zooo jammer dat Krezip ermee kapt… Geweldige band!
  Gefeli met je overgang!

  [Reply]

 8. Lieve Niki!
  Ik heb je al lang niet meer gesproken, maar je site is fabeltastisch. En ja, Krezip en James Morisson veroveren met alle liedjes ons hart.

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.