Skip to content →

Home

Ondanks alle sneeuw, ben ik samen met mijn vader en broertje op dinsdag 21 december weer naar Nederland vertrokken. Hoe verder ik van Besançon af was en hoe dichter ik bij Maastricht kwam, hoe verdrietiger ik me voelde. Het was allemaal echt voorbij. Ik moest echt een punt zetten achter mijn leventje in Frankrijk. En dat wilde ik niet. Dat wil ik nog steeds niet.

Al drie weken lang ben ik thuis. Ik word al drie weken lang wakker in mijn eigen kamer en ik mis alles en iedereen nog steeds elke dag. Maar in deze drie weken ben ik eindelijk naar Harry Potter and the Deathly Hallows geweest. Ook ben ik al drie keer naar New Kids Turbo geweest, gewoon omdat ik steeds om Gerrie moet lachen. Ik heb mijn vrienden weer gezien en ik heb Maastricht weer meerdere keren bezocht. Ik ben zelfs al even naar Hogeschool Zuyd geweest én ik heb weer mobiel internet op mijn geliefde Blackberry.

Verder vul ik mijn dagen (ik hoef pas 7 februari weer naar school) met het zoeken naar een nieuw bijbaantje. Want ja, geld heb ik ook weer nodig. Geld voor mijn weekendje Dublin van 28 januari t/m 31 janauri en mijn toekomstige stage in (hopelijk!) the U.K. Maar wat is het moeilijk om een baantje te vinden! Zeker als je niet eens precies weet wat je zoekt. Maar goed, ik heb al tientallen cv’s naar bedrijven gestuurd en ik heb nog steeds geen antwoord terug. Laten we hopen dat daar deze week verandering in gaat komen!

Het is raar hoe alles weer zo snel went. Ik voel me weer helemaal thuis en het lijkt alsof ik helemaal niet in Frankrijk ben geweest. Maar toch is het zo. En elke dag denk ik met veel plezier terug aan mijn fantastische uitwisseling.

Published in Whatever Else

11 Comments

 1. Jeetje, wat gaat dat snel. Drie weken thuis. Ik kan me voorstellen dat je alles nog steeds mist, maar gelukkig voel je je hier ook weer helemaal thuis.

  [Reply]

 2. Wow, gaat snel inderdaad! Gelukkig vind je het hier ook weer leuk :)

  [Reply]

 3. Time flies. Goed dat je alle positieve dingen inziet van terug zijn, in plaats van alleen maar te bedenken wat je daar mist!

  [Reply]

 4. Jeetje, dat gaat echt snel. Gelukkig kijk je er positief op terug! :)

  [Reply]

 5. Oeh, waar zijn die tien brieven heen gegaan? Gelukkig dat je weer fijn thuis bent, al moest je er misschien even aan wennen. Laat het mooie herinnering zijn!

  [Reply]

 6. kim

  De tijd lijkt juist nog veel sneller te gaan als je het leuk hebt hè.. zo balen.

  [Reply]

 7. Weer thuis zijn is ook wel lekker. Maar ik snap dat je Frankrijk mist. Het is toch wel een deel van je geworden.

  [Reply]

 8. Roy

  Wow, ja de tijd vliegt voorbij wanneer je het naar je zin hebt. Veel succes met het vinden naar een baantje!

  [Reply]

 9. Welkom terug :)!
  En heel veel succes met het zoeken naar een baan!

  [Reply]

 10. Succes met het zoeken naar een nieuw bijbaantje!

  [Reply]

 11. Ja bizar is dat hè, hoe snel je je ergens thuis kan voelen? Maar het is vast ook weer fijn om echt thuis thuis te zijn :)

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.