Skip to content →

Hoe mijn vakantie in Italië was

240713

Vallend de gondel in…

De tijd gaat snel als je bezig bent (zeggen ze, hè..) maar geloof mij: de tijd gaat ook snel als je met helemaal niets bezig bent. De afgelopen elf dagen heb ik namelijk heerlijk genoten van het niets doen tijdens mijn vakantie naar Italië. We zouden eigenlijk donderdagnacht vertrekken maar Mama werd geteisterd door kiespijn (spoedbezoek aan de tandarts) waardoor we met één dag vertraging (gelukkig!) alsnog in het warme Italië aankwamen. Na heel wat jaren, stonden we eindelijk weer eens op de camping. Fijne herinneringen van vroeger kwamen op borrelen naar boven. Jammer dat Broertje een paar campings verderop zat. Anders zou het pas een waar feest van nostalgie zijn geweest. Maar goed. Een groot feest was het uiteindelijk wel. En joh, genoten dat ik heb!

We verbleven in de buurt van Jesolo (ik had er ook nog nooit van gehoord, hoor) waar ik mij samen met Broertje en co gewaagd heb aan het swingende Italiaanse nachtleven. De energie die ik ‘s avonds nodig had voor de dansjes en drankjes, werd overdag opgeladen in de zon aan het zwembad. Dit ritme werd onderbroken met een bezoekje aan Venetië (ik vind er nog steeds geen bal aan) en een dagje eilandjes hoppen in de bloedhete zomerzon (véél leuker dan Venetië). Voor de rest deed ik er alles aan om mijn route van het bed naar het zwembad en weer terug, elke dag te behouden. Tsjah, je viert vakantie of je viert vakantie. Toch?

En nu.. Nu ben ik weer terug uit Italië en ga ik morgen weer naar Antwerpen. Dit weekend staat TomorrowLand nog op de planning (heuj heuj!) en dan moet ik toch echt non-stop knallen voor mijn herkansingen. Zucht. Maar daar ga ik nu nog even niet aan denken. Voor nu wil ik nog even nagenieten van Italië en mij verheugen op het spetterende festival! Ik heb een heerlijke vakantie gehad, ondanks mijn eeuwige strijd met de zwaartekracht waardoor ik van de ene gondel in de andere ben gevallen. Dat is pas vakantie vieren. Met een vleugje Niki en haar onhandigheid.

Oh ja, nog even héél véél liefde voor:
Mijn mama, papa en Broertje en de fijne vakantie ♥ Het onwijs lekkere Italiaanse eten: ik ga de pizza, pasta, het ijs, de tiramisu en de cappuccino missen ♥ Het dansen in een beach club waar niemand mij kende ♥ Het schattige, vrolijke en kleurrijke eilandje Burano ♥ Mijn nieuwe horloge: ik heb eindelijk de Casio die ik al zó lang wilde! ♥ Het zonnen aan het zwembad ♥ Hardlopen in de Italiaanse ochtendzon en uitlopen langs het strand

Published in Travel

8 Comments

 1. Ik ben nog nooit in Italië geweest, maatjes lijkt me heerlijk!

  [Reply]

  Tineke Reply:

  Maar het* dus…

  [Reply]

 2. Ik vind Italie geweldig (vooral het eten haha!) maar volgens mij heb je het super gehad! :)

  [Reply]

 3. Italië is fijn! Whaha jou gondel ervaring was dus geen succes. Als je er maar om kan lachen toch!

  [Reply]

 4. Italië is fijn! Whaha jou gondel ervaring was dus geen succes. Als je er maar om kan lachen toch!

  [Reply]

 5. Italië staat al heel lang op mijn verlanglijstje lijkt me zo mooi. En suc6 met je hertentamens.

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.