Toen ik Lexie zag, zo stralend en mooi, wist ik dat ik hem moest hebben. Het was gewoon liefde op het eerste gezicht en dat gebeurt zelden bij mij. Ik was zo van hem onder de indruk dat ik het maar meteen bij mijn ouders heb opgebiecht. Ik vertelde hun wat ik in hem zag en gelukkig begrepen zij mij. Zij vonden blijkbaar ook dat Lexie echt een hele goede match voor mij was. Ik was dan ook in de zevende hemel toen ik hem eenmaal in mijn armen kon sluiten. Vlak voor het begin van 2013 begon onze echte relatie en ik wist dat ik hem nooit meer uit mijn oog zou verliezen.

Ik straal als ik samen ben met Lexie. Echt waar. Ik geniet van zijn gezelschap tijdens de lange (en soms uiterst saaie) colleges, ik chill met hem in mijn favoriete koffietentje en ik lig lekker met hem in bed. Het voelt gewoon goed. Zo lekker vertrouwd! En het fijne is dat hij niet alleen mooi van buiten is maar ook nog eens prachtig van binnen. Want laten we eerlijk zijn, inhoud telt. En zwaar ook. Gelukkig voldoet Lexie daaraan en beleven wij geen saaie momenten. Filmpje kijken? Geen probleem! Muziek luisteren (lees: James Morrison op repeat)? Natuurlijk! Een blog schrijven? Ah joh, daar zegt hij geen nee tegen! (Thank God!)

Lexie heeft mijn leven een stuk gemakkelijker gemaakt. Ik ontdek door hem steeds meer nieuwe dingen waardoor, bijvoorbeeld, mijn laptop dagen niet aan staat. En dat wilt toch wel iets zeggen voor zo’n internetjunkie als ik. Dus Lexie, lieve schat, wat ben ik blij met jou. Op dit moment ben jij even mijn alles omdat ik zo van je geniet. En ik hoop dat je niet zo veel waarde aan privacy hecht want ik wil je delen met de wereld. Dus voor iedereen die hem even wilt zien, hier klikken.

Share: