Skip to content →

High five for my ladies!

Oh kijk, het zijn Ilse, Lisanne, Dina en Petra in Utrecht!

Het stond al weken geleden gepland en ik had er al weken geleden zin in: de bloggersmeeting. Zondag negen december was het dan eindelijk zo ver. Ik stond vroeg op, nam de trein uit Antwerpen naar Roosendaal om vervolgens in Den Bosch weer over te stappen. Ik liep de eerste coupe binnen en zag Ilse al zitten. Ik was een beetje zenuwachtig maar toen we eenmaal over Londen bezig waren, was het ijs gebroken.

Aangeomen op Utrecht Centraal liepen Ilse en ik naar de Starbucks. En ja hoor, daar stonden de andere drie meiden: Dina, Petra en Lisanne. We waren nu compleet maar we hadden nog steeds geen idee van wat we gingen doen. En dat is natuurlijk harstikke fijn als je met vijf meiden in Utrecht bent maar geen één Utrecht goed kent. Ach ja, moet wel goedkomen, toch?

Ik kan nu wel gaan vertellen dat het mijn eerste keer in Utrecht was, dat ik best zenuwachtig was om de andere bloggers te ontmoeten, dat ik heb genoten van de lekkere bagel maar nog meer van de tapas en sangria, dat ik moest lachen om het feit dat we gevraagd werden om te figureren in een video clip, dat we ontzettend dankbaar zijn voor de app van Google Maps, dat ik het onwijs tof vond om midden in een restaurant Monopoly te spelen, dat ik echt heb gelachen om alles en niets en dat ik hoop dat we elkaar weer snel nog eens zien.

Want weet je? Het komt er gewoon op neer dat ik een onwijs toffe, leuke en geweldige dag met deze dames heb gehad. Echt waar hoor meiden. HIGH FIVE!

Published in Fun Times and Stupidity

20 Comments

 1. Ik vond het ook echt super leuk! Dat we dat weekendje Antwerpen maar snel plannen want ik heb er zin in! HIGH FIVE!

  [Reply]

 2. Aaah wat leuk! ‘t Is vast heel gezellig geweest!

  [Reply]

 3. Sas

  Leuk, ziet er ook erg gezellig uit!

  [Reply]

 4. Goed dat het zo leuk was! :D En de mooie foto’s zijn daar het bewijs van.

  [Reply]

 5. Was superleuk! High five, op naar de chocoladetaart en wie ben ik!

  [Reply]

 6. Ik las net het verhaal op de blog van Ilse. Echt heel leuk!

  [Reply]

 7. Ziet er erg gezellig uit! Wat heb jij een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen met bloglovin. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  [Reply]

 8. Wat leuk! Het ziet er ook erg gezellig uit! :)

  [Reply]

 9. Haha geweldig, monopoly midden in een restaurant spelen! :D

  [Reply]

 10. Ik zat net het blogje over de meeting op ilse haar site te lezen. Super leuk zo een meeting. Vooral om het van 2 kanten te lezen.. ^^

  [Reply]

 11. Dat ziet er onwijs leuk en gezellig uit :D en ik vind Utrecht ook een onwijs leuke stad.

  [Reply]

 12. Bo

  Oh wat ziet dat er gezellig uit zeg!

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.