Oh kijk, het zijn Ilse, Lisanne, Dina en Petra in Utrecht!

Het stond al weken geleden gepland en ik had er al weken geleden zin in: de bloggersmeeting. Zondag negen december was het dan eindelijk zo ver. Ik stond vroeg op, nam de trein uit Antwerpen naar Roosendaal om vervolgens in Den Bosch weer over te stappen. Ik liep de eerste coupe binnen en zag Ilse al zitten. Ik was een beetje zenuwachtig maar toen we eenmaal over Londen bezig waren, was het ijs gebroken.

Aangeomen op Utrecht Centraal liepen Ilse en ik naar de Starbucks. En ja hoor, daar stonden de andere drie meiden: Dina, Petra en Lisanne. We waren nu compleet maar we hadden nog steeds geen idee van wat we gingen doen. En dat is natuurlijk harstikke fijn als je met vijf meiden in Utrecht bent maar geen één Utrecht goed kent. Ach ja, moet wel goedkomen, toch?

Ik kan nu wel gaan vertellen dat het mijn eerste keer in Utrecht was, dat ik best zenuwachtig was om de andere bloggers te ontmoeten, dat ik heb genoten van de lekkere bagel maar nog meer van de tapas en sangria, dat ik moest lachen om het feit dat we gevraagd werden om te figureren in een video clip, dat we ontzettend dankbaar zijn voor de app van Google Maps, dat ik het onwijs tof vond om midden in een restaurant Monopoly te spelen, dat ik echt heb gelachen om alles en niets en dat ik hoop dat we elkaar weer snel nog eens zien.

Want weet je? Het komt er gewoon op neer dat ik een onwijs toffe, leuke en geweldige dag met deze dames heb gehad. Echt waar hoor meiden. HIGH FIVE!

Share: