Skip to content →

Het neusje van de zalm

Ik ben nog steeds elke dag heerlijk aan’t nagenieten van een onvergetelijke avond. Zaterdag 10 oktober is voor mij nu officiëel een dag om nooit te vergeten. Het optreden van James Morrison en de vluchtige, maar échte ontmoeting met mijn held staan voor altijd op mijn netvlies gebrand.

Hoe goed ik ook ben in dromen, ik ben hartstikke slecht in het versieren van jongens. Ik ben negentien jaar, over een maand zelfs twintig, en nog steeds vind ik het doodeng én moeilijk om op die ene leuke jongen af te stappen. Gaat er een belletje rinkelen als ik The Nose zeg? Ik word nog steeds helemaal gek als ik hem zie op school. Die arrogante houding is zó aantrekkelijk dat ik niets anders liever wil dan hem.

Hij zit dus bij mij op school en mijn vriendin en hij hebben jammer genoeg geen contact meer met elkaar. Via haar kan ik dus niet meer in contact komen met hem. Maar hoe dan wel? Ik kan moeilijk op school naar hem toe lopen en vragen: “Kom je hier vaker?”

Dus lieve bloggers, ik vraag jullie om advies, tips en persoonlijke ervaringen. Geef mij eens een wijze liefdesles!

Published in Fun Times and Stupidity

13 Comments

 1. Sorry Niki, geen tips voor jou :$
  Weet der zelf ook géén nu.
  Hopelijk weten andere mensen het wel < 3

  [Reply]

 2. Ik weet ook niet veel goeds, maar ik pijnig mijn hersens even. Zijn er momenten dat je hem vaak ziet? In de gangen ofzo. Misschien kun je dan zeggen: Hé, heb ik jou gisteren niet ook al gezien? Of iets in die trend.

  Of je gaat voor de oude truc, hem langs laten lopen doen alsof hij je boeken laat vallen en dan knielen, en dan handje op handje, klaar :D

  [Reply]

 3. Ik zou je dolgraag willen helpen, maar ik kan nu niet echt zeggen dat ik zo goed ben in dat liefdes-gedoe. Ik hoop voor je dat je uiteindelijk krijgt wat je wil. Hem, bijvoorbeeld (;

  [Reply]

 4. Haha, succes met The Nose. Ik heb ook geen tips voor je, sorry (en ik ben niet de enige zo te zien), maar ga er gewoon voor! Wat heb je te verliezen, helemaal niets toch?

  [Reply]

 5. Sorry, ik heb ook geen tips! Maar ik wens je alvast succes :-)

  [Reply]

 6. Kim

  Hm, als het niet in real life gaat.. Dan maar via het wereldwijdeweb. Heb je zijn hyves weleens opgezocht of iets anders? Heeft hij niet een gemeenschappelijke interesse met je? Kan je hem niet toevoegen op last.fm ofzo? Iets in die richting? Zo een beetje aanpappen met ‘m?

  Echt moeilijk.. Je weet ook niet waar ie werkt ofzo? Als het een snackbar is dan fiets je natuurlijk om voor een frietje en zeg je: “oh hee, jij zit volgens mij bij mij op school, heb je weleens gezien, je bent een vriend van een vriendin van mij.. blabla”. je weet wel.

  Ik heb helaas geen uberbriljante tips voor je :( sorry.

  [Reply]

 7. Kim

  Nouhouw volgens mij is mijn comment weer in de spam verdwenen :(.

  [Reply]

 8. niet echt, ik heb het gewoon verzonnen. in hele grote lijnen wel natuurlijk, maar het is wel heel anders dan hoe het bij mij ging zegmaar..
  eeehm, ik zou het ook via internet doen. heeft hij hyves? & kent hij jou in real life? voeg hem dan toe. geef een reactie bij z’n foto, of stuur hem een keer een krabbel.
  en verder kan je op school naar hem kijken, glimlachen, zoiets. succeees! <3

  [Reply]

 9. Owww ik ben daar ook zo geen held in, sorry… :(
  Misschien idd via Hyves ofzo?

  [Reply]

 10. Pfoe lastig zeg. Ik heb tot nu toe alleen collega’s geflirt, dat gaat toch een stuk makkelijker. Althans, een keer had ik een collega die ik leuk vond maar ik werkte er niet direct mee, dus dan is het raar en ook lastig om onder werktijd of in de pauze een gesprek aan te gaan. Ik heb hem op hyves toegevoegd en via hyves een gesprek begonnen. Dat werd MSN en voor ik het wist had ik een date. En natuurlijk veel lachen en vooral laten zien dat je iemand niet wanhopig wilt ofzo, lekker chill doen (dus stel je krijgt een date met hem, niet direct KAN JE MORGENAVOND? doen). Succes!

  [Reply]

 11. Kim

  Thnx voor mijn comments uit de spam vissen.. ik heb dat veel vaker bij mensen met WordPress, denk dat het aan mijn hotmailadres ligt. Ik probeer nu mijn gmail vaker in te vullen en dan komen m’n comments er wel doorheen, maar vaag blijft het zeker. Maar thnx dus :)!

  [Reply]

 12. Roy

  Oke ik ga het proberen, haha. Als je niet in contact kunt komen via school of een vriendin, probeer hyves eens?! Als hij een hyves pagina heeft en je hebt hem gevonden kun je altijd iets bij zijn foto plaatsen, of een bericht achterlaten? Of als dat niks word, gewoon op hem afstappen en elke keer weer wat dichter bij hem in de buurt komen? Ik weet het niet, ik ben er zelf ook niet goed in.. gehehe. Ik heb trouwens nog wel naar “Life for you” gekeken. James morrison gaf echt een geweldig optreden. Ik heb meteen dat nummer gedownload ;)

  [Reply]

 13. Hmmm, vraag aan je vriendin of hij humor heeft. Als hij dat heeft, stuur een of andere rare smiley via Hyves.
  Als hij humor heeft stuurt ie wat terug, en daarop stuur jij weer terug hoe t gaat.
  En zo begint het balletje te rollen! You can do it!

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.