Ik ben nog steeds elke dag heerlijk aan’t nagenieten van een onvergetelijke avond. Zaterdag 10 oktober is voor mij nu officiëel een dag om nooit te vergeten. Het optreden van James Morrison en de vluchtige, maar échte ontmoeting met mijn held staan voor altijd op mijn netvlies gebrand.

Hoe goed ik ook ben in dromen, ik ben hartstikke slecht in het versieren van jongens. Ik ben negentien jaar, over een maand zelfs twintig, en nog steeds vind ik het doodeng én moeilijk om op die ene leuke jongen af te stappen. Gaat er een belletje rinkelen als ik The Nose zeg? Ik word nog steeds helemaal gek als ik hem zie op school. Die arrogante houding is zó aantrekkelijk dat ik niets anders liever wil dan hem.

Hij zit dus bij mij op school en mijn vriendin en hij hebben jammer genoeg geen contact meer met elkaar. Via haar kan ik dus niet meer in contact komen met hem. Maar hoe dan wel? Ik kan moeilijk op school naar hem toe lopen en vragen: “Kom je hier vaker?”

Dus lieve bloggers, ik vraag jullie om advies, tips en persoonlijke ervaringen. Geef mij eens een wijze liefdesles!

Share: