Skip to content →

Het laatste jaartje

bron

Voor een paar van jullie is het nieuwe schooljaar al begonnen. Voor mij niet. Ik begin morgen pas. Ik heb ontzettend veel zin in school. Natuurlijk niet om te leren maar gewoon om iedereen weer te zien, om presentaties te geven en om koffie in de kantine te drinken. Maar wat ik het leukste vind, is toch wel het feit dat ik dit jaar ga afstuderen. Ik ga aan mijn laatste jaar school beginnen en ik vind het een heerlijk vooruitzicht om daarna geen last meer te hebben van tentamens. Want die haat ik. Heel erg!

Maar voordat ik daadwerkelijk mijn bachelor European Studies heb, moet ik nog één semester naar school. Eentje maar, waarvan één blok uit een minor bestaat: Marketing and New Media. Ik zal dan niet meer naar school gaan in het oude en vertrouwde Maastricht maar ik moet dan elke dag naar Sittard. En dan, in het tweede semester vertrek ik naar Londen om stage te lopen bij Bright Light PR (jaloezie is toegestaan). Ik mag mezelf dan gelukkig prijzen met het feit dat ik in Londen ga wonen, werken en God weet wat nog meer.

Maar voordat het zo ver is, moet ik morgen gewoon om 6 uur opstaan..

Published in The Hard Knock Life

10 Comments

 1. Ik haat je Niki, echt waar. ;) Haha nee, ik ben jaloers. Echt. ONT-ZET-TEND jaloers. Zucht, in Londen wonen, wie wil dat nou niet???

  [Reply]

 2. Wauw, Londen! Hoop dat ik daar over een aantal jaar ook ga studeren..

  [Reply]

 3. Ik ben stikjaloers. Wonen in Londen, wat gaaaaf! En succes met zo vroeg opstaan morgen ;)

  [Reply]

 4. Iemand wordt even héél jaloers, haha. Nee, gekkigheid: wat leuk dat je naar Londen gaat! Ik ben er nog nooit geweest, maar het lijkt me een hele leuke stad. ^^

  [Reply]

 5. Nog iemand hier die dodelijk jaloers is O.o.

  [Reply]

 6. Fijn dat jaloezie is toegestaan. Want wat ben ik jaloers!

  [Reply]

 7. Ik ben zeker jaloers! Stage in Londen :o geweldig!

  [Reply]

 8. Die jaloezie heb je bij mij zeker opgewekt!

  [Reply]

 9. Oh god, in LONDEN, are you kidding me?! Ik word een beetje groen hier, van jaloezie.

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.