Skip to content →

Het kaasschaaf schandaal

Datum: 06 februari 2013
Tijd: 11.53
Plaats delict: (aan de) keukentafel
Slachtoffer: N Townsend
Dader: kaasschaaf
Reden: onbekend

Verklaring slachtoffer:
“Ik zat met mijn moeder aan de keukentafel. We sliepen die dag uit waardoor we vlak voor de middag aan de keukentafel gingen zitten om te ontbijten. Zij at een witte boterham met vruchtenhagel en ik nam twee sneetjes roggebrood met oude kaas (Milner). Ik schaafte de kaas met de kaasschaaf voor het eerste sneetje en dat ging zonder problemen. Toen wilde ik aan mijn tweede boterham beginnen. Ik zag al dat er niet veel meer van het blok kaas over was, maar ik nam de kaasschaaf in mijn andere hand en begon te schaven. Het ging stroef maar ik wist toch een plakje kaas eraf te schaven. Ik ging natuurlijk door voor een tweede plak. En juist daar ging het fout. Ik zette te veel kracht toen de kaasschaaf in het kleine blokje kaas bleef hangen en voor ik het wist, bevond de kaasschaaf zich in mijn hand. Er zat een snee en het begon te bloeden. Ik raakte lichtelijk in paniek (ik ben namelijk bang voor pijn) en was blij met mijn moeder die verpleegkundige is. Gelukkig werd mijn wond door haar verzorgt meteen na het incident.”

Published in Random Thoughts and Scribblings

7 Comments

 1. En dat is nou precies de reden waarom ik nooit een kaasschaaf te hand neem. Ik word gewoon een beetje naar van de foto en jouw beschrijving van het incident. Ik koop voorgesneden plakken kaas. En als we eens een stuk kaas hebben, dan mag vriendlief die opschaven. Echt, ik ben geen watje qua bloed, wonden, etc. Maar een kaasschaaf vind ik gewoon een heel eng ‘instrument’.

  [Reply]

 2. Als mij dit zelf nooit was overkomen had ik je een oen gevonden. Maar dat vind ik dus niet.

  [Reply]

 3. Dat is mij ook al meerdere keren overkomen, soms vraag ik mij nog af waarom andere mij in de buurt laten van scherpe objecten.

  [Reply]

 4. Brrr, hier ben ik altijd bang voor! Lijkt me heeel pijnlijk. Sterkte!

  [Reply]

 5. Dit doet me denken aan de keer dat ik met een vleesmes de watermeloen wilde killen, dat ging net iets te makkelijk waardoor ik ook een stuk van mijn duim meenam, dat is gelukkig weer helemaal aangegroeit. Hahaha.

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.