Protected: Het is tijd voor realiteit

Posted in Very Old Stuff on July 19, 2009.

This content is password protected. To view it please enter your password below:


6 reacties / Enter your password to view comments.
6 REACTIES

 • Marr op 19 July 2009:

  Weetje, ik kan je blog niet helemaal lezen… Ik denk dat het aan IE ligt. Maar i kan het zien vanaf: “Nederland te vinden. Ik weet hoe het is…”
  Goed dat je eindelijk alles weer op een rijtje heb (begrijp me niet verkeerd, ik bedoel, dat je nu weet wat je wilt, en gelukkig bent) en geen “geheimen” meer hebt voor je ouders.
  Ik hoop dat je volgend jaar naar de Haagse hoogeschool kan!


 • Willemijn op 19 July 2009:

  Eindelijk: een positief berichtje van Niki (of in ieder geval het einde). Ben blij dat je deze stap hebt genomen. Heel sterk, knap en bijzonder. Ik had nooit zo’n instelling kunnen hebben.

  Grappig, ik herken veel in wat jij schrijft. Op veel vlakken. Ik zit de laatste tijd wel wat beter in mijn vel, maar dat is vrij oppervlakkig. Als ik iets dieper graaf, realiseer ik mij alle negatieve dingen in mijn leven en word ik heel depressief. Ik probeer dus gewoon oppervlakkig in het leven te staan. Het is niet verstandig, maar voor mij de enige manier.


 • Roel op 20 July 2009:

  Heel knap dat je het hebt verteld, vind ik heel goed zo kun je even opnieuw beginnen. Succes volgende week dinsdag
  xx


 • Leonie op 20 July 2009:

  Liefste Niki! Wat een positief bericht, meisje. Het komt allemaal goed, je hebt je vertrouwen in jezelf weer terug gevonden. Misschien is het maar beter zo, geen geheimen meer. Probeer te denken aan de dingen die je wel hebt, lieve ouders, lieve vriendinnen, en af en toe van je af te zetten wat je niet lukt. Het leven is veel te kort om teveel te piekeren. Ik ben heel trots op je Niki, je kan het!


 • Eline op 21 July 2009:

  Meid, je hoeft op zo’n jonge leeftijd nog helemaal niks bereikt te hebben. Zorg eerst maar dat het persoonlijk goed met je gaat. Fijn dat je je ouders hebt gelucht want in je eentje met zo’n rugzak lopen is veel te zwaar.


 • Eline op 21 July 2009:

  Fijn dat je je ouders hebt ingelicht bedoelde ik natuurlijk


Laat een reactie achter