Skip to content →

Groetjes uit de fijne koffiezaak


Oh yes James, it’s a beautiful live!

Nou dames en heren, het is zo ver. Ik ben inmiddels vrij van al het schoolwerk voor de komende dagen. En weet je wat? Dat voelt echt heel erg goed! Ik luidde gisteren de vrije dagen in met een heerlijke lunch en een ontspannende manicure. ‘s Avonds was het tijd voor een feestje en nu zit ik een beetje brak in een van mijn favoriete koffiezaakjes. Ik heb net ontbeten met een ontzettend lekkere panini met mozzarella en avocado en mijn geliefde vanille latte mag natuurlijk niet ontbreken. Het idee dat er de komende week niets op de planning staat, werkt echt rustgevend. Niks moet, alles mag. Oh, wat heb ik hier naar uitgekeken!

Published in Random Thoughts and Scribblings

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.