Ik ben er hoor, in het zalige Antwerpen. Het huis begint steeds meer als thuis te voelen en ik ben nog steeds zo verliefd op mijn kamer. Alles is modern en strak/design ingericht maar het voelt alles behalve kil aan. Maar wat wil je ook anders met een architect als huisbaas. Steeds als ik mijn straat inloop, mijn sleutels in mijn tas zoek en voor de deur sta te klungelen, denk ik: “Potverdorie, wat heb ik mazzel gehad!”.

Ik ben ondertussen langs mijn faculteit geweest, ik heb mijn rooster ontvangen (ai, dat wordt flink afzien na bijna zeven maanden geen school!), ik ben natuurlijk bij de IKEA geweest, ik heb al bezoek van vriendinnetjes gehad, ik liep hard in het park tegenover mijn huis, ik heb heerlijk geborreld met mijn huisgenoten, ik heb nog even lekker genoten van de zon, ik heb al een halve fiets (maar hij is roze!), ik wil gaan zwemmen in het Olympisch zwembad om de hoek en ik ben gewoon steeds meer van Antwerpen aan’t ontdekken.

Maandag heb ik een introductiedag, dinsdag starten de lessen, donderdag heb ik alweer vrij en ga ik naar een festival. Dat weekend krijg ik weer bezoek van een vriendinnetje en vanaf dan zal het echte studeren weer gaan beginnen. Eng? Een beetje. Spannend? JA! Of ik er zin in heb? HELL YEAH. Laat die Master maar komen!

Share: