Skip to content →

Gesetteld in Antwerpen

Ik ben er hoor, in het zalige Antwerpen. Het huis begint steeds meer als thuis te voelen en ik ben nog steeds zo verliefd op mijn kamer. Alles is modern en strak/design ingericht maar het voelt alles behalve kil aan. Maar wat wil je ook anders met een architect als huisbaas. Steeds als ik mijn straat inloop, mijn sleutels in mijn tas zoek en voor de deur sta te klungelen, denk ik: “Potverdorie, wat heb ik mazzel gehad!”.

Ik ben ondertussen langs mijn faculteit geweest, ik heb mijn rooster ontvangen (ai, dat wordt flink afzien na bijna zeven maanden geen school!), ik ben natuurlijk bij de IKEA geweest, ik heb al bezoek van vriendinnetjes gehad, ik liep hard in het park tegenover mijn huis, ik heb heerlijk geborreld met mijn huisgenoten, ik heb nog even lekker genoten van de zon, ik heb al een halve fiets (maar hij is roze!), ik wil gaan zwemmen in het Olympisch zwembad om de hoek en ik ben gewoon steeds meer van Antwerpen aan’t ontdekken.

Maandag heb ik een introductiedag, dinsdag starten de lessen, donderdag heb ik alweer vrij en ga ik naar een festival. Dat weekend krijg ik weer bezoek van een vriendinnetje en vanaf dan zal het echte studeren weer gaan beginnen. Eng? Een beetje. Spannend? JA! Of ik er zin in heb? HELL YEAH. Laat die Master maar komen!

Published in Dear Diary

12 Comments

 1. Het ziet er prachtig uit met die kleur! Wat een geluk heb je!

  [Reply]

 2. Looking good Nik! Fijn dat je je zo thuis voelt, maar dat kan haast ook niet anders in zo’n mooie stad als Antwerpen! Maar ehh, wat is dat roze ding op je wasbak? Een kwast ofzo haha?

  [Reply]

 3. Je kamer ziet er super leuk uit! En studeren in antwerpen wordt vast keeeeeigaaf ;) hahaha

  [Reply]

 4. Dat kledingrek is echt leuk! Ben benieuwd naar de rest van je kamer!

  [Reply]

 5. Gaaf zeg! Echt leuk! Kan niet wachten op al je posts :D

  [Reply]

 6. Wat een geluk heb je. Ik hoop dat het daar snel echt helemaal als thuis voelt.

  [Reply]

 7. je blog is zo awesome niki ! Je hebt er een fan bij !

  [Reply]

 8. Het ziet er echt super leuk uit! En fijn dat je zoveel zin hebt in je master!

  [Reply]

 9. Oeh jaloers!! Ziet er echt heel leuk uit!! Ben blij dat je het naar je zin heb!

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.