Skip to content →

Genieten in Spanje (3)

Zondag in de namiddag had ik het spa voor mij alleen en heb ik een uur liggen bubbelen in de ligstoelen en bankjes in het water. Hop, ook maar meteen baantjes gezwommen om vervolgens weer op adem te komen tijdens, jawel, het bubbelen. Mijn hele lichaam was weer helemaal relaxed en klaar voor de volgende dag om te hardlopen en om me te proppen met het heerlijke ontbijt. Daarna heb ik de mooiste wandeling langs de zee ooit gemaakt en bleef ik mij maar verbazen over het helder en azuurblauwe water. Ik kon niet wachten om de zee in te gaan en wat was ik dan ook blij toen ik eenmaal op de catamaran zat met mijn voeten in het water, varend op open zee. Ik heb tevergeefs dolfijnen proberen te spotten en weer heerlijk op de boulevard gegeten.

Tsjah, de invulling van de laatste paar dagen in Spanje is niet veel veranderd. Want waarom zou ik? Het is toch niet voor niets vakantie. Genieten van het niets dien, daar ging het om. Nou, ik ben daar met vlag en wimpel in geslaagd!

Published in Travel

4 Comments

  1. Ziet er goed uit! En die zee is daar altijd zo mooi.

    [Reply]

  2. Ik kan het wel blijven zeggen, maar wat een heerlijke foto’s!

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.