Skip to content →

F to the rustraties

Lieve dames en heren. Er zijn veel dingen waaraan wij ons ergeren. En er zijn nog veel meer dingen waaraan ik me erger. Dus laat ik de grootste ergernissen even opsommen, zodat dit gewoon niet meer gedaan wordt. Dan is iedereen weer blij. En ik vooral.

 • Een legging is geen broek dus óf je draagt er een jurkje op of op z’n minst langer shirtje. Ik hoef echt niet alles te zien wiebelen en ik hoef vooral geen camel toe te zien.
 • Facebook en Twitter zijn twee verschillende dingen. Koppel daarom niet je Twitter account aan Facebook. Dat is gewoon ronduit irritant.
 • Ga niet in een taal bloggen die je niet genoeg beheerst. Ik ben zelf totaal niet perfect wat betreft taal en spelling (in welke taal dan ook) maar soms kom je blogs tegen en denk je bij jezelf: “En ik dacht dat ik slecht was..”.
 • Op kauwgums kauw je en onze moeders hebben ons vast allemaal geleerd om met de mond dicht te kauwen. Doe dat dan ook. Ik hoef dat gesmek niet te zien en vooral niet te horen.
 • Als er genoeg vrije zitplekken in de trein, bus, metro of wat dan ook zijn, kom dan ook gewoon niet naast mij zitten.
 • Als je ruzie of problemen met iemand hebt, los het dan ook zelf op. Waarom moet je er andere mensen bij betrekken en hun meenemen in die vermoeiende en vaak lange sleur?
 • Ik snap heel goed dat je als toerist bent in een vreemde stad, je zo veel mogelijk wilt zien. Maar waarom besluiten juist die mensen om altijd in het midden van een ontzettend druk punt, stil te staan? Sommige mensen willen namelijk wel gewoon doorlopen.

En zijn er nog dingen die jij aan dit rijtje wilt toevoegen? Please, be my guest. Soms is het gewoon even lekker om je frustraties te uiten.

Published in Random Thoughts and Scribblings

16 Comments

 1. Hahaha ik heb er ook zo’n hekel aan als mensen naast me gaan zitten in de bus als er nog tig lege stoelen zijn (naast elkaar)!

  [Reply]

 2. Ooh ja die leggings die gedragen worden als broek, verschrikkelijk!

  [Reply]

 3. Ja! JA! Een legging is geen broek! Ook niet als hij een printje heeft!!

  [Reply]

 4. Amen! En mensen die stil staan: niet doen. Net als mensen die nét te langzaam lopen: ook niet doen.

  [Reply]

 5. Preach XD! Nog een variant op het lopen: Mensen die in het verkeer stil gaan staan. En mensen die op youtube in de comments gaan zeiken over hoe verschikkelijk mensen wel niet zijn en hoe het de grootste verspilling van hun leven was. Niemand heeft je gedwongen om die video’s te kijken/luisteren.

  [Reply]

 6. “Als er genoeg vrije zitplekken in de trein, bus, metro of wat dan ook zijn, kom dan ook gewoon niet naast mij zitten.”

  Aanvulling: .. en zeker niet als je een vieze oude vent bent.

  Brr.

  [Reply]

 7. Ik ben het voor de volle honderd procent met je eens, zo vervelend allemaal!

  [Reply]

 8. Aan alle punten die jij benoemt kan ik mij zo ergeren!

  [Reply]

 9. Oh hier kan ik me helemaal bij aansluiten.. Voor dat Twitter/Facebook en in een andere taal bloggen terwijl je deze niet goed beheerst.

  Wat heb je trouwens een leuke layout!

  [Reply]

 10. Hahah zo grappig dit!

  Btw, zin in een party met een tintje fashion? Via mijn blog kan je kaartjes winnen! Check it out!!

  Liefs

  [Reply]

 11. Al deze dingen zijn ontzettend herkenbaar! Haha! :) Ook vervelend: Pubers/tieners die muziek luisteren zonder oordopjes in, Niet iedereen wil jou muziek horen!

  [Reply]

 12. Heel erg herkenbaar. Ik erger me vooral aan te korte shirts met leggings, daarbij hebben die meiden hun gezicht vol geplamuurd en lopen ze op hakken waar ze niet op kunnen lopen. Niet om aan te zien…

  [Reply]

 13. Blair zei niet voor niets ooit “Tights are not pants!” in Gossip Girl. Ik vind mensen die keihard gaan zitten bellen in de stiltecoupé tamelijk frustrerend, zo aso ook!

  [Reply]

 14. haha, herkenbaar! Toevoeging: bumperklevers en mensen die gaan springen/aan deur rammelen/etc als je op een openbaar toilet zit…

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.