Skip to content →

Even over hoe leuk januari is.. NOT!

Een paper schrijven by candlelight en de zaterdag spenderen in de bibliotheek. Dat, plus overdag nog met mijn neus in de boeken zitten, illustreert mijn leven van de afgelopen tijd (of nou ja, dit noem ik eigenlijk niet “het leven”, eigenlijk is “het gebrek aan” veel toepasselijker). Ik heb nu nog 4 toetsen in het vooruitzicht en mag de vrijheid pas weer op vrijdag 31 januari met beide armen omhelzen. Het lijkt nog een eeuwigheid..

Na mijn eerste toets mocht ik mijzelf even verwennen met een beetje qualitytime met de uitverkoop in Antwerpen. Het was nog heerlijk rustig in de winkels om 11.00 uur en binnen no time had ik mijn buit binnen. De Mango (mijn favoriete kledingwinkel!!), de River Island, de WE (zwaar onderschatte winkel!) en de New Look waren even mijn beste vrienden. En de sale was al helemaal mijn schatje. Voor de 2 kettingen en de haarclipjes was ik in totaal maar 10 euries kwijt!

Afgelopen week heb ik mijn liefde voor kaarslicht helemaal herontdekt. Het begon dus met kaarsjes + het schrijven van een paper om het voor mezelf gezellig te maken. Maar al snel stak ik gewoon elke avond de kaarsjes weer aan. (Komt ook wel goed uit aangezien ik mijn glazen nachtlampje omver heb gestoten.) Van geurkaarsen ben ik niet zo’n grote fan maar voor vanille geurkaarsjes maak ik graag een uitzondering.

Januari is voor mij dus alles behalve een spannende maand met wilde verhalen. Gelukkig gaat daar vanaf februari weer verandering in komen (ehh, dat mag ik toch hopen!). Zo staat er niet alleen een het maken van een nieuwe lay-out op de planning want februari is ook de maand dat:

♥ Ik ga beginnen met stage lopen én de seminair Visuele Cultuur ga volgen.
♥ Ik een paar dagen naar Berlijn ga. (Tips, anyone??)
♥ Ik ga dansen op/bij/met (ha-ha) Avicii! (yezzzzzzzzzzz)
♥ Ik tickets ga proberen te scoren voor mijn geliefde Tomorrowland.

Published in The Hard Knock Life

6 Comments

 1. Oehhh wat ziet jouw februarimaand er tof uit!!! Nog even doorbijten dus en dan lekker genieten :)

  [Reply]

 2. Oh, Berlijn – wat een mooi vooruitzicht :) Ik ben er een paar jaar geleden geweest en vond het zo’n fijne stad, zou graag nog eens terug willen! Begin februari ga ik naar Praag, daar ben ik ook heel erg benieuwd naar.. :)

  [Reply]

 3. Mooie vooruitzichten voor de volgende maand!

  [Reply]

 4. suc6 met het nog even blokken voor school. En alvast lekker uitkijken naar de dingen in februari. Berlijn heeft mij vorig jaar positief verrast :D. Je kan er leuke dingen bekijken en heerlijk shoppen :D

  [Reply]

 5. Ise

  Succes nog even met school, ik ga ook proberen om kaartjes te scoren voor Tomorrowland :D

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.