Skip to content →

Eindelijk die verdomde 5K!

240313-goed

Toen ik begon met hardlopen, na twee jaar helemaal niet gesport te hebben, dacht ik dat ik de vijf kilometer niet zou halen. Toen niet, nooit niet. Maar kijk, daar ging het al meteen fout, want 1) zeg nooit nooit en 2) als je iets wilt, dan kan je het. Zo is het dus ook met hardlopen en die verdomde vijf kilometer halen. Hoewel mijn hardloopschoenen en ik een slopende haat-liefde verhouding hebben gehad (ik kon ze gemakkelijk twee weken negeren), zijn we nu in een innige en liefdevolle relatie beland. Want weet je? Ik heb deze week voor het eerst de vijf kilometer aan één stuk gerend. En dat niet één keer maar die keer. En ik heb zelfs al mijn tijden verbeterd. Een volledig verslag kan je hier lezen want het enige dat ik er nu over kwijt wil is: I FUCKING DID IT! (Ik ben normaal niet zo van het schelden maar in deze context klinkt het F-woord gewoon lekker.)

Published in Dear Diary

9 Comments

 1. Wat knap!! Is wel een ‘F-woord’ waard ;)
  Ben ook pas begonnen met hardlopen, hoop het ooit te halen..

  [Reply]

 2. Goed gedaan zeg! Ik probeer ook weer de 5 KM te halen!

  [Reply]

 3. Haha, gefeliciteerd! Mooie prestatie, ga zo door! :)

  [Reply]

 4. En nog snel ook zeg! Jeetje. Mijn eerste 5k liep ik in 40 minuten haha.

  [Reply]

 5. Wauw, 31 minuten :o Mijn eerste ging ook een stuk trager! Heerlijk gevoel is het, hè?

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.