240313-goed

Toen ik begon met hardlopen, na twee jaar helemaal niet gesport te hebben, dacht ik dat ik de vijf kilometer niet zou halen. Toen niet, nooit niet. Maar kijk, daar ging het al meteen fout, want 1) zeg nooit nooit en 2) als je iets wilt, dan kan je het. Zo is het dus ook met hardlopen en die verdomde vijf kilometer halen. Hoewel mijn hardloopschoenen en ik een slopende haat-liefde verhouding hebben gehad (ik kon ze gemakkelijk twee weken negeren), zijn we nu in een innige en liefdevolle relatie beland. Want weet je? Ik heb deze week voor het eerst de vijf kilometer aan één stuk gerend. En dat niet één keer maar die keer. En ik heb zelfs al mijn tijden verbeterd. Een volledig verslag kan je hier lezen want het enige dat ik er nu over kwijt wil is: I FUCKING DID IT! (Ik ben normaal niet zo van het schelden maar in deze context klinkt het F-woord gewoon lekker.)

Share: