Skip to content →

Een eerste keer op de laatste dag van het jaar

En juist vandaag, op 31 december 2012, besluit ik om een vlog online te zetten..

Spoiler: ik heb het echt te vaak over Londen.

Published in The Almighty Media

7 Comments

 1. Hihi, ik had je stem heel anders voor gesteld! :D Toch knap van je dat drie van de vier hebt gehaald! Ik vroeg me destijds nog af waarom je in godsnaam verder ging studeren in plaats van werken in Londen, maar nu snap ik het helemaal :)

  [Reply]

 2. Leuk filmpje! Ik zou het ook zo vaak over Londen hebben hoor. En hihi, wat heb je een leuk accentje.

  [Reply]

 3. Haha super leuk filmpje! Ik had je stem inderdaad ook anders voor gesteld.. Ik wens je ook een super en nog leuker 2013 toe!

  [Reply]

 4. leuk om x filmpje te zien hihi. Ik heb ook ooit x filmpje gemaakt maar hem toen niet online gezet. Zo te horen was het idd een top jaar. En dat 2013 nog mooier mag worden

  [Reply]

 5. Leuk dat je op de laatste dat van 2012 een filmpje maakt. Ik komt net op je blog via http://www.ielss.nl en hoe kon ik beter je blog leren kennen als meteen door je video. Je hebt echt een top jaar gehad zo te horen en dat je in Londen hebt gewoond is super, mijn vriend naast mij is jaloers. En ik stiekem ook!

  [Reply]

 6. Ohhhh Niek, yesssss eindelijk een video haha!! Ik heb met een big smile zitten kijken want ik lig nu lekker in m’n bedje in Londen, over een paar jaar woon je hier en kom ik je (heel) vaak opzoeken! Ik hoop dat 2013 een nog beter jaar wordt dan 2012, alhoewel dat moeilijk zal worden om dat te overtreffen! Much love!

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.