Eargasm: Van Morrison

Posted in The Almighty Media on November 11, 2011.

Misschien vermoeden jullie anders, maar ik luister heus niet alleen maar naar de muziek van James Morrison. Er zijn genoeg andere artiesten die dagelijks op mijn iPod voorbij komen en waar ik evengoed van kan genieten. Maar aangezien ik nogal vaak (oké, ontzettend vaak, misschien te vaak?) de neiging heb om alleen maar de muziek van James Morrison de hemel in te prijzen, vond ik het wel eens hoog tijd worden om ook andere artiesten in de spotlight te zetten. Artiesten waarvan ik vind dat ze het vermelden waard zijn omdat ze zo’n fijne muziek maken. Dus vandaar vandaag in de spotlight: Van Morrison.


Alan Watss Blues


Crazy Love


Into The Mystic


Meet Me In The Indian Summer


These Are The Days


Whenever God Shines His Light


4 reacties / Laat een reactie achter
4 REACTIES

 • Mylène op 15 November 2011:

  Jaaa, fijne muziek!!


 • Harmke op 17 November 2011:

  Heerlijke muziek!


 • Carmen op 20 November 2011:

  Heeerlijk! Dat laatste nummer is puur genot voor de oren.


 • Laura op 21 November 2011:

  Oh maar dit prikkelt zeker mijn oren. Lekkere nummers!


Laat een reactie achter