Skip to content →

Eargasm: The Eagles

Misschien vermoeden jullie anders, maar ik luister heus niet alleen maar naar de muziek van James Morrison. Er zijn genoeg andere artiesten die dagelijks op mijn iPod voorbij komen en waar ik evengoed van kan genieten. Maar aangezien ik nogal vaak (ok√©, ontzettend vaak, misschien te vaak?) de neiging heb om alleen maar de muziek van James Morrison de hemel in te prijzen, vond ik het wel eens hoog tijd worden om ook andere artiesten in de spotlight te zetten. Artiesten waarvan ik vind dat ze het vermelden waard zijn omdat ze zo’n fijne muziek maken. Dus vandaar vandaag in de spotlight: The Eagles.


Best Of My Love


Heartache Tonight


Hotel California


I Can’t Tell You Why


Take It Easy


Witchy Woman

Published in The Almighty Media

4 Comments

  1. “Hotel California” is zo’n fijn nummer om naar te luisteren. “Take it Easy” en “Love Will Keep Us Alive” zijn mijn favoriete nummers van The Eagles. Love it!

    [Reply]

  2. Fijne nummers! En een fijne lay-out heb je zeg!

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.