During the night..

Posted in Random Thoughts and Scribblings on March 2, 2010.

Dit was raar:

Samen met een vriendin besloten wij om met de trein naar Dublin te gaan. Maar het moest wel stiekem want mijn ouders vonden het niet goed. We gingen naar het station en moesten inchecken. Ja echt, inchecken! Daarna kwamen we op een groot plein met allemaal kraampjes. Ik kocht een zakje met suikerpinda’s. Daarna kwam ik mijn oom tegen. Ik zei dat ik samen met C. naar Dublin ging. Hij zei dat ik moest opschieten want de trein zou om 13.00 uur vertrekken en het was al 12.45. C. en ik stapte snel in de eerstvolgende shuttlebus maar we kwamen pas om 13.10 uur aan op het station. Onze trein was al weg. Als we de volgende trein zouden nemen, zouden we pas rond 20.30 uur in Dublin aankomen. Teleurgesteld gingen we weer naar huis.

Maar het kan nog raarder:

Ik had mijn haren blond geverfd! Ik snap niet hoe ik dat had kunnen doen! Ik keek in de spiegel en voelde me ontzettend rot. Blond staat mij gewoon niet! Tot overmaat van ramp, vroeg mijn moeder ook nog of ik mijn broertje van school wilde ophalen met de auto. Ik barstte in tranen uit omdat ik de deur niet uit wilde. Maar mama zou mama niet zijn als ze met een oplossing zou komen: een pruik. Maar toen ik de pruik wilde opzetten, bleken mijn blonde, korte haren nog maar voor de helft op mijn hoofd te zitten. Als ik iets harder aan mijn haren zou trekken, zou ik mijn haren eraf trekken!

Maar dit was toch wel het raarst, en stiekem ook het leukst:

Ik heb eindelijk mogen ervaren hoe het is om Harry Potter te zijn! Ik droeg een lang, zwart gewaad en had een toverstok in mijn handen. Ik “dueleerde” met slechte tovenaars en ik bleef maar winnen. Wauw, dat was echt super! Maar ook heel spannend omdat ik iemand moest redden.. Ik liep op een gegeven moment met haar aan mijn zij, maar zij was gewond. Ze hing aan mij en kon moeilijk zelf lopen. Ik moest én aan haar denken én ons verdedigen tegen al het kwaad. Het was zwaar en spannend, maar ik zou het zo weer doen!

Jammer dat (de meeste) dromen bedrog zijn..


21 reacties / Laat een reactie achter
21 REACTIES

 • Roel op 2 March 2010:

  Jeetje je maakt wel wat mee in je dromer Niki!


 • Myrthe op 2 March 2010:

  Haha leuke dromen heb jij :) Bij mij gaan ze altijd over dode mensen in het zwembad (ja erg gezellig altijd), zoals Zac Efron. Te veel fantasie?


 • Mylene op 2 March 2010:

  Haha, raaaar! Maar je layout is wel ontzettend leeeuk!


 • kim op 3 March 2010:

  Hahah, ja, soms droom je echt de gekste dingen!


 • Anna op 3 March 2010:

  Haha, grappige dromen :p ik heb ook zulke maffe dromen zo nu en dan. Best leuk!


 • Martijn-Olivier op 3 March 2010:

  Dromen zijn soms fijn.
  wat doe je nu met je haren dan? ga je ze niet opnieuw verven naar een donkere kleur? dat komt echt wel goed.


 • Leonie op 3 March 2010:

  Ooh ik onthoud ze echt niet, jammer hè :3


 • Kinga op 3 March 2010:

  hahah, leuke dromen heb jij! ik vergeet m’n dromen áltijd…


 • Marr op 3 March 2010:

  Leuke dromen!
  Zou ik ook wel willen, ik kan me nooit wat herinneren van mijn dromen :/
  Leuke layout :D


 • Caithlin op 3 March 2010:

  Bij de eerste dacht ik nog okee, bij de tweede dacht ik “nee, niki heeft haar mooi bruine haartjes toch niet geblondeerd! Nee ze is toch niet kaal!” En bij drie, ja, toen geloofde ik het niet meer :P


 • Indira op 4 March 2010:

  Ik dacht al, haha! Het kwartje van ‘During the night’ viel een beetje laat xD


 • Willemijn op 4 March 2010:

  Ik droomde vannacht dat bij mijn moeder kanker was geconstateerd. Soms fijn dat dromen juist wel bedrog zijn.


 • Sharon op 5 March 2010:

  Hahahaha heel leuk om te lezen! Ik kan ook zo gek dromen :D


 • Carmen op 7 March 2010:

  Ik ben jaloers op jouw droom. Ik heb een keer gedroomd dat een van de bomen in onze achtertuin in een groene reus veranderde en dat hij mij wilde opeten. Iets te veel sprookjes gelezen misschien?


 • Ilse op 8 March 2010:

  Haha, wat een geweldige dromen heb je!


 • Roy op 9 March 2010:

  Haha die tweede droom is geniaal! Zou ook een droom voor mij kunnen zijn geweest, je wilt niet weten waar ik allemaal over droom.. :)


 • Michiel op 9 March 2010:

  Poe, wat een dromen zeg.
  Mijne gaan vaak over zulke onzinnige dingen, zoals boodschappen doen. Saai..


 • tineke op 10 March 2010:

  Leuke dromen heb jij! Ik kan die van mij nooit herrineren! :(


 • Eva op 10 March 2010:

  Haha dat lijkt me ook scary, als je je haar zo eraf kan halen, brr :P


 • Gertjan op 11 March 2010:

  Kan het nog raarder?


 • Anouk op 15 March 2010:

  hahaha dromen zijn raar, ik heb laatst ook een paar vreemde (en sommige erg leuke) dromen gehad


Laat een reactie achter