Skip to content →

During the night..

Dit was raar:

Samen met een vriendin besloten wij om met de trein naar Dublin te gaan. Maar het moest wel stiekem want mijn ouders vonden het niet goed. We gingen naar het station en moesten inchecken. Ja echt, inchecken! Daarna kwamen we op een groot plein met allemaal kraampjes. Ik kocht een zakje met suikerpinda’s. Daarna kwam ik mijn oom tegen. Ik zei dat ik samen met C. naar Dublin ging. Hij zei dat ik moest opschieten want de trein zou om 13.00 uur vertrekken en het was al 12.45. C. en ik stapte snel in de eerstvolgende shuttlebus maar we kwamen pas om 13.10 uur aan op het station. Onze trein was al weg. Als we de volgende trein zouden nemen, zouden we pas rond 20.30 uur in Dublin aankomen. Teleurgesteld gingen we weer naar huis.

Maar het kan nog raarder:

Ik had mijn haren blond geverfd! Ik snap niet hoe ik dat had kunnen doen! Ik keek in de spiegel en voelde me ontzettend rot. Blond staat mij gewoon niet! Tot overmaat van ramp, vroeg mijn moeder ook nog of ik mijn broertje van school wilde ophalen met de auto. Ik barstte in tranen uit omdat ik de deur niet uit wilde. Maar mama zou mama niet zijn als ze met een oplossing zou komen: een pruik. Maar toen ik de pruik wilde opzetten, bleken mijn blonde, korte haren nog maar voor de helft op mijn hoofd te zitten. Als ik iets harder aan mijn haren zou trekken, zou ik mijn haren eraf trekken!

Maar dit was toch wel het raarst, en stiekem ook het leukst:

Ik heb eindelijk mogen ervaren hoe het is om Harry Potter te zijn! Ik droeg een lang, zwart gewaad en had een toverstok in mijn handen. Ik “dueleerde” met slechte tovenaars en ik bleef maar winnen. Wauw, dat was echt super! Maar ook heel spannend omdat ik iemand moest redden.. Ik liep op een gegeven moment met haar aan mijn zij, maar zij was gewond. Ze hing aan mij en kon moeilijk zelf lopen. Ik moest én aan haar denken én ons verdedigen tegen al het kwaad. Het was zwaar en spannend, maar ik zou het zo weer doen!

Jammer dat (de meeste) dromen bedrog zijn..

Published in Random Thoughts and Scribblings

21 Comments

 1. Jeetje je maakt wel wat mee in je dromer Niki!

  [Reply]

 2. Haha leuke dromen heb jij :) Bij mij gaan ze altijd over dode mensen in het zwembad (ja erg gezellig altijd), zoals Zac Efron. Te veel fantasie?

  [Reply]

 3. Haha, raaaar! Maar je layout is wel ontzettend leeeuk!

  [Reply]

 4. kim

  Hahah, ja, soms droom je echt de gekste dingen!

  [Reply]

 5. Haha, grappige dromen :p ik heb ook zulke maffe dromen zo nu en dan. Best leuk!

  [Reply]

 6. Dromen zijn soms fijn.
  wat doe je nu met je haren dan? ga je ze niet opnieuw verven naar een donkere kleur? dat komt echt wel goed.

  [Reply]

 7. hahah, leuke dromen heb jij! ik vergeet m’n dromen áltijd…

  [Reply]

 8. Leuke dromen!
  Zou ik ook wel willen, ik kan me nooit wat herinneren van mijn dromen :/
  Leuke layout :D

  [Reply]

 9. Bij de eerste dacht ik nog okee, bij de tweede dacht ik “nee, niki heeft haar mooi bruine haartjes toch niet geblondeerd! Nee ze is toch niet kaal!” En bij drie, ja, toen geloofde ik het niet meer :P

  [Reply]

 10. Ik dacht al, haha! Het kwartje van ‘During the night’ viel een beetje laat xD

  [Reply]

 11. Ik droomde vannacht dat bij mijn moeder kanker was geconstateerd. Soms fijn dat dromen juist wel bedrog zijn.

  [Reply]

 12. Hahahaha heel leuk om te lezen! Ik kan ook zo gek dromen :D

  [Reply]

 13. Ik ben jaloers op jouw droom. Ik heb een keer gedroomd dat een van de bomen in onze achtertuin in een groene reus veranderde en dat hij mij wilde opeten. Iets te veel sprookjes gelezen misschien?

  [Reply]

 14. Haha, wat een geweldige dromen heb je!

  [Reply]

 15. Roy

  Haha die tweede droom is geniaal! Zou ook een droom voor mij kunnen zijn geweest, je wilt niet weten waar ik allemaal over droom.. :)

  [Reply]

 16. Poe, wat een dromen zeg.
  Mijne gaan vaak over zulke onzinnige dingen, zoals boodschappen doen. Saai..

  [Reply]

 17. Leuke dromen heb jij! Ik kan die van mij nooit herrineren! :(

  [Reply]

 18. Eva

  Haha dat lijkt me ook scary, als je je haar zo eraf kan halen, brr :P

  [Reply]

 19. hahaha dromen zijn raar, ik heb laatst ook een paar vreemde (en sommige erg leuke) dromen gehad

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.