Skip to content →

Drie keer is beter dan één keer!

Ik, Niki, de grootste James Morrison fan van blogland (ik denk dat ik mijzelf die titel wel mag geven) mist het concert van haar grote idool op 18 oktober. Mijn wereld stortte in toen ik las dat het concert al uitverkocht was. Figuurlijk dan wel hè. Nou ja, you get my point. Ik vond (en vind) het niet leuk dat ik het concert in Paradiso moet missen. Want zeg nou eerlijk, wie vindt het nou niet heerlijk om zijn of haar favoriete liedjes live te horen!

Maar ach, eigenlijk mag ik niet klagen. Ik heb hem dit jaar al twee (!) keer gezien. De eerste keer was op veertien januari in de HMH Amsterdam. Man o man, wat was dat een geweldige avond. Een van mijn beste avonden om heel eerlijk te zijn. Wat heeft hij toch een muzikaliteit, een talent en een warme persoonlijkheid. De heen- en terugreis duurde langer dan het concert, maar het was elke minuut reizen dubbel en dwars waard. James Morrison liet op veertien januari 2009 mijn droom in vervulling gaan.

En op 31 mei 2009 nóg een keer!

Jup, een paar maanden na mijn eerste concert van hem, kreeg ik op Pinkpop de kans om hem een tweede keer te zien. En het was weer genieten geblazen. Hij was weliswaar op muzikaal gebied iets minder goed dan de vorige keer (lees: door de vele optredens was hij erg hees), maar dat maakte het er niet stommer op. Integendeel zelfs! De stralende zon die op mijn blote rug scheen, de leuke mensen om mij heen en front row genieten van je favoriete artiest. Ja, a dream came true for the second time. Can life get any better?

O YES IT CAN!

Want dames en heren: Niki gaat naar het intieme mini-concert in Odeon Amsterdam op 10 oktober a.s. van James Morrison om haar droom voor de derde keer in vervulling te zien (en te hóren) gaan!

Published in Mister James Morrison

14 Comments

 1. Dankjewel. Maar, de lay-out loopt in firefox niet helemaal oké.

  [Reply]

 2. Kim

  Omggg! Wat maakt het dan uit dat je 18okt niet kan, een intiem mini-concert is veel beter! Hoe heb je dat voor elkaar gekregen? Echt vet!

  [Reply]

 3. Haha, je gaat wel erg vaak! Maar wel vèèèèt leuk!

  [Reply]

 4. Roy

  Hé gaaf man, en je layout is super leuk! :D

  [Reply]

 5. wow super mooie layout. (L)
  ik had hem nog niet gezien,
  een hele tijd niet online geweest.
  maar ik heb weer eventjes een blog erbij. :O pff moet snel weer wat mee doen joh!
  super tof trouwens dat je weer naar jamesss gaat =D
  moet zo lang wachten voor nikki :(
  x

  [Reply]

 6. Haha echt vet dat je hem zo vaak ziet.
  Ik vind je layout zó gaaf!

  [Reply]

 7. Je lay is werkelijk waar geniaal geweldig, echt zó gaaf. En wauw, wat heb je weer geluk!

  [Reply]

 8. Ik zag dit event op last.fm, maar hoe kom je daaraan? :O
  Hoe is het je trouwens gelukt om (de aankondiging van) het concert in Paradiso te missen dan?

  [Reply]

 9. Hell yeah, dat heb je je toch even mooi voor elkaar geknald :D Ik heb ook erg van hem genoten op pinkpop, ik vond het wel sexy hoor die hese stem.

  [Reply]

 10. Het is dan wel een ander concert, maar gaaf dat je toch nog kunt gaan! Heel leuk voor je!

  [Reply]

 11. Hahaha jij bent een James-Junkie!! Maar hij is ook erg goed inderdaad. Enjoy!

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.