Skip to content →

Dream my life or live my dream?

Zullen we voor de verandering eens proberen om een kijkje in de toekomst nemen i.pv. terugkijken op het verleden? Niet dat ik een waarzegster ben met een glazen bol of dat ik uit de sterren kan opmaken hoe mijn toekomst eruit ziet. Maar gewoon, als een meisje van twintig jaar met de droom een mooie toekomst te hebben..

Binnen nu en tien jaar woon ik namelijk in een penthouse in New York. Ik heb veel ramen en wordt dus elke ochtend wakker met een mooi uitzicht over Manhattan. Ik heb een vriend die door kan gaan als een look a like van Ian Somerhalder en we zijn elke zomer samen te vinden in Rome. We wonen (nog) niet samen aangezien we ook ieder ons eigen leven willen hebben maar verliefd zijn we zeker. Hij is mijn mister Darcy uit Pride & Prejudice van Jane Austen.

Ik werk bij een tijdschrift als columniste, als eventmanager of ik heb eindelijk mijn doorbraak als actrice/presentatrice gemaakt. Ik verdien hoe dan ook genoeg geld om mezelf dagelijks te trakteren op Starbucks en genoeg om mijn mopshond te onderhouden. Mijn mopshond laat ik dan dagelijks uit in Central Park genietend van de zon in de lente en de sneeuw in de winter.

Mijn familie en vrienden in Nederland zie ik helaas niet zo veel. Ik probeer wel wekelijks met ze te bellen en ze te bezoeken wanneer ik daar tijd voor heb. Ja, heel erg jammer maar dat is het leven dat ik heb gekozen. Gelukkig heb ik ook lieve vrienden in New York zelf waar ik in het weekend de hipste clubs mee bezoek. Dansend staan we te genieten van het jong zijn met een Cosmopolitan in onze handen. We gaan tot in de late uurtjes door. Bij het afscheid spreken we af om de dag erna samen te gaan lunchen.

En dan fluit ik op mijn vingers met als doel een gele taxi voor me te laten stoppen. Ik word rondgereden door the city that never sleeps, naar mijn penthouse en ik val vervolgens met een tevreden lach in slaap.

Published in Random Thoughts and Scribblings

16 Comments

  1. Wauw, dat komt wel overeen met mijn droom, haha.

    [Reply]

  2. Ik geloof dat ik het script van een film lees haha. Maar wel een leuke film geloof ik.

    Welk meisje wil dit nou niet? ;) Ik zou t een poosje willen haha, maar ik zou het niet lang volhouden.

    [Reply]

  3. Ik denk dat we dezelfde dromen delen! Kom ik toevallig in je dromen voor of niet? ;)

    [Reply]

  4. heeeerlijk.
    ik droom er ook van om ooit in amerika te wonen, met een hele goede baan, enhet liefst allemaal in new york, maar -tot nu toe- is dat slechts een mooie droom.. met de hoop dat ie ooit uitkomen mag (:

    [Reply]

  5. Wauw, leuke toekomst! (: Het is goed als je weet wat je wilt, dus ik zou zeggen, leef je droom! :D

    [Reply]

  6. haha, wat leuk. in amerika zou ik ook wel willen wonen.

    [Reply]

  7. En ik woon in het gebouw naast je! Ook in een penthouse, uiteraard. We worden vast goede high socialite-vriendinnetjes daar haha.

    [Reply]

  8. Ik zou niet permanent in NYC kunnen wonen omdat je in die stad nooit een momentje rust voor jezelf hebt, maar ik snap wel dat dat veel mensen ervan dromen :D

    [Reply]

  9. Ik hoop dat het je gaat lukken, want dat zal leuke blogs opleveren :)

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.