Skip to content →

DIY: sieradenlijst!

260114-2

Twee of drie jaar geleden kocht ik een grote fotolijst bij de Xenos. Maar ik wist eigenlijk niet zo goed welke foto ik op die grootte wilde afdrukken. Zo bleef de lijst onaangeraakt en nog steeds in de verpakking liggen. Tot twee geleden dan. Ik kreeg namelijk naar aanleiding van deze blog post inspiratie om de fotolijst eindelijk eens te gebruiken. Over het kiezen van een foto hoefde ik uiteindelijk helemaal niet moeilijk te doen want die had ik niet eens nodig. Ik toverde daarentegen de fotolijst om tot een sieradenlijst in slechts enkele minuten! Gul en blij als ik ben, kan ik het natuurlijk niet laten om dit met jullie te delen. Oké, komt-ie dan hè.

Wat hebben we nodig

♥ sieraden
♥ grote fotolijst
♥ punaises
♥ eventueel haaraccessoires en/of een polaroid
(Ja, dat is echt alles)

260114-1

Hoe gaan we het maken?

Stap 1: pak je fotolijst uit (ha-ha) en neem het glas of plastic weg (datgene waar je foto dus eigenlijk achter zou moeten zitten). Zet dan de achterkant weer “op” de fotolijst.
Stap 2: nu ga je een beetje bepalen hoe je wilt dat de sieraden komen te hangen. De punaises dienen dus eigenlijk als haakjes. Als je eenmaal in gedachten hebt hoe je wilt dat alles hangt, prik je de punaises op die plek. Ik heb de lijst gewoon voor mij op tafel gelegd en heb de kettingen erop gelegd en gespeeld met de composities.
Stap 3: hang je sieraden op! Ik heb alleen maar kettingen gebruikt maar dat hoef jij natuurlijk niet.
Stap 4: pimp je lijstje met wat haarclipjes, plak er een polaroid in en hang wat kettingen over de lijst! Ook leuk: schrijf je favoriete quote er gewoon op!

CONGRATULATIONS! Je hebt nu een eigengemaakte sieradenlijst. Hoe awesome is dat?? Laat je het mij even weten als jij er ook een gemaakt hebt? Enjoyyyyyyyyy!

Published in Whatever Else

One Comment

  1. het is een erg leuk idee zeg :), maar ik heb zelf zo’n sierraden rekje :)

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.