Skip to content →

Deze post lijkt een beetje op een fotodagboek

061013-1

Dag lieve lezers (als ik die überhaupt nog heb na een radiostilte van een triljoen jaar)! Vinden jullie ook dat de afgelopen weken (als in van juli tot en met september) voorbij zijn gevlogen? Ik wel. Ik heb misschien wel de beste zomer van mijn leven gehad. Of laat dat ‘misschien’ maar weg: ik heb echt de meest fabuleuze zomer ooit gehad. En dat ondanks de herkansingen die niet op één hand te tellen waren in mijn zomervakantie. Want genieten van de zon en heerlijk eten in Italië, vertoeven in een wereld vol liefde en fijne muziek op TomorrowLand, even heerlijk uitwaaien in Friesland, de gezellige en lange nachten in Antwerpen en alle andere kleine, grote, mooie en grappige geluksmomentjes wegen niet op tegen de vijf week zwoegen voor de herkansingen. Echt niet. Oh zomer, wat was je prachtig. Ik mis je nu al.

061013-2

Anyway. Sinds een week ben ik weer dagelijks in de collegebanken te vinden. Was ik vorig jaar nog begonnen aan mijn schakeljaar, volg ik nu de colleges voor mijn Master CW: Media Studies. Maar met cursussen zoals Popular Culture, Filmtheorie en Visuele Sociologie en Antropologie, volg ik stiekem ook een beetje een andere Master die ik op het oog had. Hoera voor het zelf samenstellen van de vakken. Now I’ve got the best of both worlds! En met een creatieve seminarie en een toekomstige stage in het tweede semester, maak ik er van mijn laatste jaar aan de universiteit een topjaar van. Want sinds ik in Antwerpen ben, voel ik mij pas écht een student en ik ben echt verliefd geworden op het studentenleven. Niet alleen omdat het leven één groot feest is maar ook omdat ik de nieuwe stof die ik leer ook echt oprecht leuk vind. Ai, nerd alert!

061013-3

En oh ja, by the way:
Ik heb twee weken geleden een heerlijk weekend in Luxemburg gehad. Het was zó leuk om mijn vriendinnetje na zes maanden (!!!) weer eens te zien. We hebben lekker samen gekookt, gelachen met de andere internationale studenten en samen genoten van het hardlopen door het mooie park. Eventjes boodschappen doen in Frankrijk, omdat het kan en gewoon Engels met elkaar praten omdat we daar allebei van houden. Dromen over reizen door Zuid-Amerika en herinneringen ophalen van onze vijf maanden studeren in Frankrijk. Het was toppiejoppie!
Nu we het toch over vriendinnen hebben, mag ik even zeggen dat ik zo trots op hun ben? Vriendinnetje S. (dat ben jij, Ria!) die haar Propedeuse heeft gehaald en gewoon door knalt als een malle, vriendinnetje M. die alweer over de helft van haar opleiding is en mij een ontzettend lief kaartje tijdens de herkansingen heeft gestuurd en vriendinnetje A. die dit weekend weer eens langskwam en inmiddels haar diploma al opzak heeft. Ik heb geen idee of jullie meelezen maar ik wilde toch even kwijt dat jullie echt TOPPERS zijn!
Vorig weekend heb ik voor het eerst meegedaan aan een hardloopevenement! Het hele verslag kan je natuurlijk op Just Keep Running lezen dus ik zal hier niet gaan vertellen hoe awesomesauce het wel niet was om voor een goed doel te rennen en om de energie van alle mensen te voelen!
Ik was opzoek naar een nieuwe serie om te volgen en toen was daar Suits. En man oh man, wat ben ik helemaal weg van deze serie. De humor is echt grandioos, de dialogen zijn om te smullen en de karakters om van te houden. Het komt echt zelden voor dat ik hardop moet lachen door een serie maar Suits krijgt het helemaal voor elkaar. “You look nice!” “Thanks. So do I!” Drie keer raden wat ik hoogst waarschijnlijk aan het doen ben terwijl jullie dit lezen..

Toedels, kusjes en world peace. Tot snel. Dat beloof ik.

Published in Dear Diary

6 Comments

 1. Jaa, Suits is leuk! Het klinkt alsof je een superleuke zomer hebt gehad. Nu zorgen dat de rest van het jaar net zo onvergetelijk wordt!

  [Reply]

 2. Haha, klinkt goed allemaal! En yup, je hebt nog steeds trouwe lezers hoor ;)

  [Reply]

 3. ik word op de een of andere manier vrolijk van deze foto’s…. en de foto’s van de uni geven me beetje een film gevoel haha

  [Reply]

 4. Suits is echt geweldig! Ik ben er vorige week aan begonnen en nu al niet meer te stoppen. “Don’t be a puppy!” ;)

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.