Skip to content →

De winterjas gaat aan

Deze week zal ik niet veel updaten aangezien ik veel moet leren voor mijn tentamens. Toch heb ik tijd kunnen vrijmaken om Nevermind Me in een nieuw winterjasje te steken. De vorige layout stond er niet lang op, maar na een tijdje gaat zelfs SuperJames mij vervelen, hihi. Het kan zijn dat je hier en daar een paar foutjes kan ontdekken want ik moet zelf nog even kijken of alles werkt. Hmmm, ik merk nu op dat mijn sitenaam niet eens op de layout staat. Dat ga ik nu dan even veranderen.

Oh ja: John van iam heeft jullie al kennis laten maken met Jamie Archer maar ik wil jullie graag voorstellen aan Olly Murs een 25-jarige deelnemer van de Britse talentenshow X-Factor. Enjoy!


Auditie (check z’n moves!)

Liveshow


Published in Whatever Else

15 Comments

 1. Je nieuwe theme is geweldig! (Nu nog mijnes!) En ik moet toe geven, Olly is ook erg goed!

  [Reply]

 2. Olly is zeker een talentje!

  En je nieuwe lay-out is mooi! :D

  [Reply]

 3. Jip

  Je nieuwe layout is leuk. (: Bij mij staat de tekst alleen door het plaatje heen.

  [Reply]

 4. Je nieuwe theme is mooi < 33
  Nu die van mij nog ;p

  [Reply]

 5. Je nieuwe lay is weer super! En we hebben er zo te zien weer een paar muziektalenten bij, ik houd ze in de gaten!

  [Reply]

 6. Kim

  Ik vind hem leuheuk, je layout! Maar ik mis idd je sitenaam haha. Wat een leuk lettertype heb je gebruikt trouwens in de sidebar voor je titelkopjes enzo! Wel balen van de niet-vooruitgang met The Nose.. hmm. Misschien komt het vanzelf. En anders moet je maar zo denken: it wasn’t meant to be (:

  [Reply]

 7. Ik ben verliefd op je layout! Zend mij wat inspiratie ALSJEBLIEFT!
  What about The Nose.. Hmm.. Dwing je vriendin weer contact met hem te zoeken!

  [Reply]

 8. Aah hij is schattig! Z’n naam alleen al.. Olly^^
  Oh deze layout is ook mooi! Maar de log loopt bij mij door de header heen waardoor die niet zo goed te lezen is. Ligt aan mij?

  [Reply]

 9. De website ziet er leuk uit! :-) Olly is echt goed, en leuk, en schattig, hahaha! :D

  [Reply]

 10. toch weer James :D haha, maar wel heel leuuuk!

  [Reply]

 11. Wat een talent! Je nieuwe James layout is trouwens weer helemaal top!

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.