Ik werk als verkoopster in een kledingwinkel. Mijn collega’s zijn de leukste en liefste mensen van de hele detailhandel en het werk is gewoon super leuk. Het geeft een kick om iemand een wide leg jeans te laten kopen terwijl ze voor een skinny jeans kwamen. Maar de kick van het verkopen werd steeds minder bij mij. Ik voelde geen uitdaging meer en was toe aan iets anders. Ik ging me bezighouden met het inrichten van de etalages en het samenstellen van andere presentaties en ik merkte dat mijn interesse daarin wel erg groot was!

Een paar weken terug ontvingen wij een brief van een modellenbureau op het werk. Daarin stond dat onze winkel geselecteerd was voor een leuke actie. Ze schreven dat er onlangs een mystery shopper in onze winkel was geweest en dat hij/zij erg tevreden was over de klantvriendelijkheid, service en natuurlijk de collectie. Daarom bood het modellenbureau ons twee modellen aan die voor één dag als levende paspoppen zouden dienen (natuurlijk wel voor een “kleine” vergoeding). Ik dacht eerst dat onze regiomanager het niet goed zou vinden, maar het tegendeel bleek echter waar!

Volgende week zaterdag van half één tot half vijf, krijgen wij dus twee modellen in onze etalage die elk uur een ander outfit dragen. En het allerleukste hiervan is dat ík de outfits mag samenstellen! De regiomanager en mijn bazin zijn/waren zo onder de indruk van mijn creatieve kant dat ze mij deze taak laten vervullen. Ik kan het niet helpen om mezelf even als Lauren en Whitney uit the Hills te voelen, hihi.

Share: