Skip to content →

Bored of being bored

Wat doe je als je pas 7 februari weer naar school hoeft en nog steeds geen werk hebt? Juist ja! Dan kijk je weer alle afleveringen van Dennis vs Valerio, Dennis & Valerio vs De Rest, een paar seizoenen van Ranking the Stars, dan herhaal je ook nog maar eens alle films uit je dvd collectie, slaap je elke dag uit tot 12.00 uur, ga je uit verveling de badkamer poetsen en het huis stofzuigen, ga je veel blogs lezen en ontdek je leuke websites, wacht je nog steeds ongeduldig op vrijdag 28 januari omdat, ten eerste, the Vampire Diaries weer gaat beginnen en, ten tweede, je in de namiddag naar Dublin vertrekt voor een weekend, zit je steeds je inbox te checken op mailtjes van bedrijven waar jij je sollicitatiebrief naar toe hebt gestuurd, heb je opeens de behoefte om naar de dierentuin te gaan en om te knuffelen met aapjes en maak je maar eens een nieuwe layout.

Published in Whatever Else

11 Comments

 1. En maak je een hele leuke nieuwe layout, als ik het goed zie :)

  [Reply]

 2. Hij is leeeeeeuuuuk!!! Hahahah voor mij lijkt dat nu de hemel :)

  [Reply]

 3. Oeh hele leuke layout, ook die quote aan de zijkant en dat soort details. Ik ben jaloers op jouw vrije dagen.

  [Reply]

 4. Psst… dr zit een minuscuul foutje in je design. Als ik mijn favorieten open heb staan, komt je sidebar onderaan de bladzijde te staan… of is dat juist de bedoeling? ;)

  [Reply]

  admin Reply:

  Thanks for telling! Maar bij mij werkt alles nog goed, ook als ik mijn favorieten open heb staan.. Ik zal eens kijken wat ik kan doen!

  [Reply]

 5. Roy

  Ik vind je nieuwe layout ge-wel-diggg!

  [Reply]

 6. Ik kijk zó uit naar m’n vakantie! Volgens mij ga ik tijd te kort hebben!

  [Reply]

 7. Nou, je layout is anders super! En vandaag had ik ook wel een luierdagje willen hebben. Hoop dat je snel een baantje hebt!

  [Reply]

 8. Ik vind dat je nog heel productief bent als je je verveeld, ik lig dan laveloos op de bank.

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.