Skip to content →

Beautyblogger Niki: morning ritual*

Blogs schieten nog steeds als paddenstoelen uit de grond en het lijkt wel alsof iedereen als voornaamste doel heeft om zo veel mogelijk bezoekers, gratis producten en geld te scoren. Top man! Dat wil ik ook want geld verdienen met je blog is natuurlijk DE reden om te bloggen! Om meer lezers te trekken, leek het mij wel leuk om jullie mijn beauty morning ritual te laten zien (want de beauty addicts zitten echt overal). Zouden jullie het ook leuk vinden als ik eens een keer een video maak en producten ga reviewen? Laat het mij maar weten in de comments! Veel leesplezier!

250314-4

07.00 uur: Mijn wekker gaat en is het tijd om te ontwaken uit mijn schoonheidsslaap. Mijn ochtend begint dan met eerst een half uur snoozen.

07.32 uur: Ik moet mijn bed nu wel echt uit want ik moet plassen. Na mijn ochtend plasje was ik mijn handen met Unicura handzeep en dan strompel ik in mijn gele badjas naar beneden om te gaan ontbijten. Ik doe dat geheel tegen de regels van de moderne supergezonde blogger in, want ik heb geen smoothie om te drinken (ik ga voor een bak koffie met melk) of super zaadjes door mijn niet-biologische yoghurt. (Ai, haken de healthy lifestyle lezers nu af?)

08.01 uur: Shit. Zit ik nu alweer een half uur in de keuken? Ik moet snel naar boven om aan mijn beauty ritual te beginnen! YAY! ZIN IN!

250314-3

08.04 uur: Op de foto zien jullie mijn absolute beauty musthaves: kraanwater (oké, das niet zichtbaar), tandpasta van Oral B, inhallatiepompje Symbicort, dagcrème en de 8 hour crème van Elizabeth Arden. Niet alleen de verpakkingen zijn mooi (want ja, dat is mega belangrijk natuurlijk) maar de producten zijn ook heel fijn in gebruik. Ik reinig mijn gezicht met kraanwater en poets daarna mijn tanden. Dan inhalleer ik Symbicort (mooi rood accent op de verpakking!) en verzorg ik mijn gezicht en lippen. De basis is gelegd.

Vergeet niet dat jouw gezicht elke dag een nieuw en schoon canvas is dat jij – als artiest – steeds opnieuw kan beschilderen! Jij bent de kunstenaar en het meesterwerk! Oké. Let’s get started!

250314-2

08.14 uur: Net als ik uitgebreid door mijn make-up stash wil graaien omdat ik ‘s ochtends het liefste tijd kwijt ben aan make-uppen in plaats van slapen, komt het liedje Love On Top van Beyoncé voorbij. Ik besluit om even het liedje mee te playbacken, inclusief dansmoves. Heb ik meteen soort van ochtendgymnastiek erop zitten. Dit is zeg maar mijn manier van yoga (en dat is natuurlijk ontzettend hip). (…) Maar dan toch net even helemaal anders.

08.17 uur: Owww, ik lig mooi op schema, ik heb nog een kwartier. Ik ga even 2 minuten op bed liggen en Facebook en Twitter bijlezen. De actualiteit bijhouden is namelijk ook van groot belang en goed voor je persoonlijke ontwikkeling.

250314-5

08.23 uur: OH NO! Gaan 2 minuten zo snel dat het er in het echt eigenlijk 6 zijn? Nu moet ik haasten! Ik pleur snel wat BB Cream van Garnier op een sponsje van de Primark en plamuur als een malle mijn gezicht (want ja, oneffenheden en rode vlekjes in je gezicht is so not done.). Ik borstel mijn wenkbrauwen en tover vervolgens mijn poederdoos van Gosh tevoorschijn om mijn glimkop te camoufleren. Ik zoek haastig naar mijn Max Factor witte oogpotlood die ik vervolgens aanbreng op mijn waterlijn. Een wit lijntje onder je ogen zou namelijk de illusie van grotere, opgewektere ogen creëren.

08.28 uur: Ik merk plotseling mijn haar op. En kakkie, das niet echt iets om vrolijk van te worden. Sommige mensen hebben wel eens last van een bad hair day maar ik heb last van een bad hair lifetime. Ik kam even snel mijn haar en probeer met wat schuifspeldjes de schade te beperken.

08.31 uur: Dayummmmm. Ik ben weer veel te laat. Gelukkig ligt mijn zwarte oogpotlood van Rimmel al klaar voor gebruik. Snel zet ik mijn tekenkunsten in (als in: die heb ik niet) en omlijn ik mijn ogen met een zwart lijntje. Ook teken ik even mijn wenkbrauwen bij (potlood van Essence) en kom ik tot de conclusie dat ik mij straks echt even moet epileren. Ten slotte spuit ik nog even mijn favoriete parfum – Chance by Chanel – op en als finishing touch doe ik roze lipstick van Lady Gaga voor MAC op.

08.38 uur: HEEL SNEL FIETSEN!!!!!!

*Deze blog post betreft een samenwerking met Sacrastische Niki waarvoor zij niet betaald kreeg.

Published in Random Thoughts and Scribblings

10 Comments

 1. Jaaaaaa ik HOU van dit stukje! ♡♥♡

  [Reply]

 2. Hahaha, wat ben jij toch een heerlijk mens! Wel ZO waar dat het bijna om te huilen is, maar ik moet vooral lachen. Bij mij zou het gaan ‘Oh shit, mascara op m’n neus, ah joh, dan maar niet vandaag’ :’) Vind wel dat je er flawless uit ziet hoor!!1!!! (nee, serieus, je ziet er stralend uit).

  [Reply]

 3. Hahaha, geweldig stukje! Grappig, ik heb mijn make-up spullen in hetzelfde mandje zitten :P

  [Reply]

 4. Hahahaha, wat een heerlijk mens ben je toch ook he! Op en top beautyblogger!

  [Reply]

 5. Haha ik moest wel lachen om je eerste zinnen, jammer genoeg zien veel bloggers het wel zo… Maar deze blogpost is wel echt hilarisch geschreven hahaha, leuk!

  [Reply]

 6. Hahaha, wat goed dit. Vooral dat “Oké, let’s get started!” KOTS. Het is leuk dat bloggen zo toegankelijk is voor iedereen, maar ik vind het ook zo jammer om te zien dat het niet meer om het schrijven gaat, maar om de bezoekers, het geld en de gratis producten. Precies wat jij zegt. Er zijn nog maar weinig bloggers die echt bloggen om het bloggen. Stukjes schrijven, omdat ze zo van schrijven houden. Foto’s maken, omdat ze van fotografie houden. Nee, het gaat alleen maar om in de smaak te vallen en om zelf zoveel mogelijk te scoren. Jammer.

  [Reply]

 7. Haha, er is een beautyblogger aan jou verloren gegaan!

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.