Skip to content →

Ballonnen en slingers voor Abraham

Dames en heren! Het onmogelijke is gebeurd! Mister James Morrison siert Precious Love niet langer meer! Ik vind het heel raar om de traditie doorbroken te hebben maar ach, dit gaat vast en zeker wel wennen. Zoals jullie kunnen zien (of niet) heb ik Nate en Vanessa (karakters uit Gossip Girl) gebruikt voor mijn nieuwe theme. Ik blijf hun twee samen echt geweldig vinden, ook al zijn ze niet meer samen haha. Maar goed. Na deze blog, ga ik lekker nog even door aan Precious Love.

Gisteren is mijn vader vijftig jaar geworden! Een Abraham-pop mocht natuurlijk niet ontbreken en de nodige slingers en ballonnen waren ook aanwezig. En vijftig jaar worden is natuurlijk niet niks! Ik wilde daarom -samen met mijn broertje- een origineel cadeau geven. Het feit dat mijn mama dit jaar (in juli) óók vijftig wordt, maakt de drang naar een leuk cadeau alleen maar groter. Uiteindelijk hebben we iets gevonden. Iets leuks en iets dat niet te duur is: *tromgeroffel* een dag naar Parijs met een luxe bus! En het aller mooiste is nog wel het volgende: mijn broertje en ik gaan lekker mee. De datum is nog onbekend, maar ach, het staat in ieder geval op de planning!

[EDIT 1] Oh my God. Mijn hele css-style is gewoon foetsie! Ik wilde één ding aanpassen en opeens bleef mijn FTP-programma vasthangen. Daarna kwam ik tot de gruwelijke ontdekking dat hij mijn hele css-style gedelete heeft. Hoe fucked up is dit???????????????

[EDIT 2] Oké, alles is weer oké (geloof ik). Misschien is dit wel een teken dat ik voortaan tóch James Morrison op mijn lay moet zetten ^^

Published in Very Old Stuff

13 Comments

 1. Leuke layout!! En je vader 50 jaar, Proficiat:)
  mijn moeder word over 3 jaar 50 dus dat duurt nog even, Parijs wat een leuk idee! Ik ben er die dinsdag geweest, weet je misschien nog wel:P parijs is zooooo mooi! Je hebt de juiste keuze gemaakt niki

  [Reply]

 2. Haha, ik kwam op je site en het eerste wat me opviel: GOSSIP GIRL!? GEEN JAMES MORISSON? HUH!? Echt grappig, maar wel een superleuke layout!

  Gefeliciteerd met je vader, volgende week wordt mijn vader 50 (en de dag
  erna ik 15). Voor mijn moeder moeten we nog 5 jaar wachten, haha!

  Wel een leuk idee zeg, dat cadeau! Echt gaaf! Mijn vader is voetbalfanaat & een van zijn dromen is naar een wedstrijd van Liverpool – Manchester United. Dat is helaas niet gelukt voor dit jaar, maar hij krijgt een tegoedbon zeg maar ervoor! Dus.. Daar zal hij vast wel blij mee zijn!

  Wel grappig, hij vindt mij een reden om ZIJN verjaardag niet te vieren. Dus nu gaan we het als verrassing alsnog doen! Hij heeft tot nu toe nog steeds niks door, dus dat is mooi.

  Succes met die look-a-alike! Ik heb er geen ervaring mee, sorry.

  xx

  [Reply]

 3. Beste Niki,

  Naar aanleiding van uw reactie op mijn blog, reageer ik óók maar op deze manier (xD). Bedankt, en U ook heel veel sterkte met het verlies.

  Mijn vader zal dat erg leuk vinden om te horen!

  Met vriendelijke groet,

  Nadia.

  [Reply]

 4. Zoals ik al had gezegd, hele leuke layout! Ik zeg inderdaad: Nate en Vanessa en BLAIR&CHUCK. Die zijn zo leuk samen.

  Zoals ik ook al had gezegd, gefeliciteerd met je vader! Echt een leuk cadeau. Zoveel geld (ik neem aan dat zoiets best duur is) heb ik er niet voor over hoor. Twintig euro en niet meer haha.

  [Reply]

 5. Ja, of je pakt het wel gewoon zo aan: “Hallo, dit is Niki en ze vindt je leuk!” (en dat is geen grapje..)

  Maar ik weet niet of het aan mijn pc ligt of dat je het zelf al gezien hebt, maar je layout is nu heel erg Times New Roman achtig. Heel vaag..

  maar gefeliciteerd met uwe paps!

  [Reply]

 6. Waaauw jij zonder james.. het moet niet gekker worden! En ik dacht ook al.. huh Nikki heeft een rare lay-out.. niks voor haar.. ik hoop dat het snel gefixt is;)
  En PARIJS!! aaah super.. echt een leuk cadeau! Alvast gefeliciteerd!
  & die jongen.. hmm die vriendin gaat er toch mee om?! Dan ga je gewoon een keer met haar mee.. en zij moet dan iets aan hem vragen en jij loopt dan gewoon mee.. en dan…. xD

  [Reply]

 7. Oehhh volgens mij lijkt het weer aardig op het hoe het wél moest zijn… I like it! I like it a lot :D

  [Reply]

 8. Jeetje, ik dacht even dat ik je kwijt was, maar gelukkig heb ik je weer gevonden! Ik ben echt benieuwd naar je lookalike james! Het blijft altijd lastig om met zo’n awesome iemand in contact te komen.. succes ermee :D

  [Reply]

 9. Ik hou van Nate! En minder van Vanessa, haha… Zou Nate graag voor mezelf willen.
  Gefeliciteerd met je pa, wat een leuk kado!!

  [Reply]

 10. Oei.. ik als een echte Nate/Blair fan =P vind deze layout wel heel erg mooi, maar Blair had beter gestaan (neej grapje hoor).
  Ik heb je gelukkig gevonden. Ik zag je vorige week al, maar wilde pas commenten als ik ook 100% terug was!

  [Reply]

 11. Mooie layout!

  Heeft hij geen hyves? Stuur hem dan een krabbel: Hee, zit jij niet op die en die school? ;P ‘xD

  [Reply]

 12. Haha, misschien kan ie die onsubtiliteit van “Hallo, dit is Niki en ze vindt je leuk!” juist wel waarderen ;)

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.