Dames en heren! Het onmogelijke is gebeurd! Mister James Morrison siert Precious Love niet langer meer! Ik vind het heel raar om de traditie doorbroken te hebben maar ach, dit gaat vast en zeker wel wennen. Zoals jullie kunnen zien (of niet) heb ik Nate en Vanessa (karakters uit Gossip Girl) gebruikt voor mijn nieuwe theme. Ik blijf hun twee samen echt geweldig vinden, ook al zijn ze niet meer samen haha. Maar goed. Na deze blog, ga ik lekker nog even door aan Precious Love.

Gisteren is mijn vader vijftig jaar geworden! Een Abraham-pop mocht natuurlijk niet ontbreken en de nodige slingers en ballonnen waren ook aanwezig. En vijftig jaar worden is natuurlijk niet niks! Ik wilde daarom -samen met mijn broertje- een origineel cadeau geven. Het feit dat mijn mama dit jaar (in juli) óók vijftig wordt, maakt de drang naar een leuk cadeau alleen maar groter. Uiteindelijk hebben we iets gevonden. Iets leuks en iets dat niet te duur is: *tromgeroffel* een dag naar Parijs met een luxe bus! En het aller mooiste is nog wel het volgende: mijn broertje en ik gaan lekker mee. De datum is nog onbekend, maar ach, het staat in ieder geval op de planning!

[EDIT 1] Oh my God. Mijn hele css-style is gewoon foetsie! Ik wilde één ding aanpassen en opeens bleef mijn FTP-programma vasthangen. Daarna kwam ik tot de gruwelijke ontdekking dat hij mijn hele css-style gedelete heeft. Hoe fucked up is dit???????????????

[EDIT 2] Oké, alles is weer oké (geloof ik). Misschien is dit wel een teken dat ik voortaan tóch James Morrison op mijn lay moet zetten ^^

Share: