Skip to content →

ANTWERPEN HOTSPOT: Kolonel Koffie

Ik houd van foto’s maken en bloggen en ik vind het heerlijk om “ergens” een lekkere bak koffie te drinken. Dus waarom niet alles in één keer combineren? Ik ga opzoek naar een leuke tent om koffie te drinken, ik maak wat foto’s en ik ga erover bloggen. Há, drie vliegen in één klap! Ik zeg: Koffietijd!

Mocht je besluiten om vanaf de Grote Markt, richting het Zuid te lopen, ga dan ook even langs Kolonel Koffie! Dit schattige zaakje zit een klein beetje verstopt maar is absoluut de moeite waard om gevonden te worden. Het is een klein, knus zaakje met twee verdiepingen. Je besteld je drankje aan de bar en het leukste is als je de smalle wenteltrap omhoog loopt en op de eerste verdieping je koffie gaat drinken. Het lijkt net alsof je gezellig met z’n allen in een woonkamer zit. Ik heb helaas geen muffin gegeten maar als de koffie al lekker is, wil ik niet weten hoe lekker die zaligheid is.

Website: Kolonel Koffie
Locatie: Godefriduskaai 30, 2000 Antwerpen
Gesloten op: maandag en feestdagen

Published in Travel

4 Comments

  1. Echt een heel leuk idee! ik vind koffiefoto’s en foto’s van koffietentjes altijd zo leuk. En daarnaast is koffie en de geur van koffie natuurlijk ook gewoon heel erg lekker.

    [Reply]

  2. Het is ziet er super gezellig en knus uit. Wil echt een keer naar Antwerpen (en dit koffiecafe!)

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.