ANTWERPEN HOTSPOT: FelixPakhuis

Posted in Travel on October 23, 2012.

Ik houd van foto’s maken en bloggen en ik vind het heerlijk om “ergens” een lekkere bak koffie te drinken. Dus waarom niet alles in één keer combineren? Ik ga opzoek naar een leuke tent om koffie te drinken, ik maak wat foto’s en ik ga erover bloggen. Há, drie vliegen in één klap! Ik zeg: Koffietijd!

Vlakbij het Museum aan de Stroom (MAS) ligt FelixPakhuis. Zoals de naam al verklapt is deze héérlijke zaak in een oud pakhuis. Alleen de architectuur en het interieur zelf zijn eigenlijk al genoeg redenen om het al helemaal leuk te vinden. Het pakhuis is groot en in één van deze ruimtes ligt dus het eet- en drinkgedeelte. Je bestelt je drankje (en je hapje) aan de toog (bar), zij vragen om je naam, vervolgens wordt je bestelling klaargemaakt en wordt je naam geroepen als het klaar is. Ik vond het wel lekker persoonlijk! Ook leuk: er zijn verschillende ruimtes/zalen in het pakhuis die allemaal een eigen functie hebben. Zo heb je er bijvoorbeeld ook de Salon waar vaker muzikanten optreden en zijn er soms exposities. Leuk, leuk, leuk!

De leuke locatie (recht tegenover de haven!), de vriendelijke bediening, de lekkere koffie en het ontzettend leuke interieur maken FelixPakhuis toch echt wel tot een toppertje!

Website: FelixPakhuis
Locatie: Godefriduskaai 30, 2000 Antwerpen
Gesloten op: maandag


8 reacties / Laat een reactie achter
8 REACTIES

 • bianca op 23 October 2012:

  Het ziet er erg gezellig en knus uit op de foto’s. Antwerpen is me iets te ver om er langs te gaan maar als ik een keer in de buurt ben wie weet…


 • Indira op 23 October 2012:

  Dat kopje koffie lijkt me heerlijk ;)


 • Masha op 23 October 2012:

  Lijkt me er erg mooi uitzien! En je kopje koffie vind ik momenteel heel aantrekkelijk!


 • Harmke op 23 October 2012:

  Die koffie ziet er schandalig lekker uit!


 • Ilse op 23 October 2012:

  Ik houd helemaal niet van koffie, maar als ik zo’n mooi kopje koffie krijg bestel ik er graag eentje daar!


 • Annemijn op 24 October 2012:

  Ik vind dit een leuk idee! En wat ziet dit er mooi uit zeg :)


 • Kinga op 24 October 2012:

  Wat leuk zeg! Het ziet er echt prachtig uit. Toevallig ga ik over een kleine maand een weekendje naar Antwerpen, dus ik ga het zeker onthouden.


 • annouska op 26 October 2012:

  Ah wat een mooi gebouw en wat een sfeervol iets oogt het op de foto’s. :D


Laat een reactie achter