Skip to content →

Alsof ik een dag niet in Antwerpen was

Wat was het gisteren toch een mooie dag. Het was te lekker weer om de hele dag binnen te zitten en te studeren (+ mijn kamer te poetsen). Vandaar dat ik in de namiddag lekker op de fiets naar het Middelheimmuseum ging (no worries, het is een openluchtmuseum dus ik was alsnog lekker buiten!). Normaal loop ik er wekelijks hard maar nu had ik eindelijk eens de tijd om rustig rond te lopen én om een nieuw stuk van het park/openluchtmuseum te ontdekken!

200513-1

200513-7

200513-2 200513-3

En tsjah, het zou natuurlijk geen openluchtmuseum zijn als er geen kunst was. Niet de kunst waar ik van houd, hoewel ik het standbeeld van het meisje best fascinerend vond:

200513-5 200513-6

En als klap op de vuurpijl: een fotogenieke elektriciteitskast:

200513-4

Ik houd van de stad, de drukte en de hectiek (ik ben niet voor niets verliefd op Londen) maar de serene en rustige sfeer van een groot, groen en ook nog eens kunstzinnig park, kan ik ook heel goed waarderen. Ja. Gisteren was een prima dag. Doe mij die maar vaker.

Published in The Almighty Media

9 Comments

 1. Ziet er leuk uit. Mooie foto’s heb je gemaakt :) Mijn hometown was volgens mij de enige plek in Nederland waar gisteren de zon niet scheen :|

  [Reply]

 2. Doe mij ook zo’n dag! Hier was het de hele dag koud en bewolkt (maar wel beter voor m’n productiviteit!)

  [Reply]

 3. Wat een fijne foto’s! Het was hier gisteren niet zo’n mooi weer helaas. Heel leuk!

  [Reply]

 4. Oh, wat een mooi park! Ik ben gisteren zelfs een klein beetje verband op mijn neus, hihi. Het was nog wel een beetje fris, vond je niet?

  [Reply]

 5. Die tweede foto met die brug vind ik erg mooi! Dat standbeeld van dat meisje heeft wel iets inderdaad!

  [Reply]

 6. gister werd ik idd ook erg blij van het weer :) ben gister met een boek naar het park geweest.

  [Reply]

 7. Heerlijke die middagen in de buitenlucht. Ik vind de stad verschrikkelijk, veelste druk en altijd lawaai. Maar het heeft ook zo zijn voordelen.

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.