Skip to content →

Als je denkt iets stiekem te doen…

Bron

Mensen doen vaak dingen in het openbaar, denkende dat niemand kijkt. Maar zoals we allemaal heel goed weten, zal er altijd wel één iemand juist op dat moment jou spotten. En laat je dan net toevallig:

 • in je neus peuteren en vervolgens de ranzigheid in je mond stoppen;
 • jij als kerel even lekker aan je zaakje krabben;
 • ongegeneerd gapen zonder een hand voor je mond te doen;
 • iemand van top tot teen (en van teen tot top) bekijken;
 • een foto maken van iemands (rare) kapsel;
 • struikelen over een stoeptegel.

Wat is het toch heerlijk om gewoon even een uurtje ergens op een bankje te zitten en mensen te observeren.

Published in Random Thoughts and Scribblings

12 Comments

 1. Haha dat gapen doe ik ook heel veel! Ik zag laatst een vrouw der makeup doen in de metro en ze zat de hele tijd om zich heen te kijken of iemand op der zat te letten. Ik kon alleen maar denken: jij denkt wel dat niemand het ziet, maar ik wel hoor!

  [Reply]

 2. hahaha, in de trein zit ik ook heel vaak ongegeneerd te gapen.. Maar dat is dan nog van het minst erge geloof ik!

  [Reply]

 3. Damn, ik moet van dat plaatje zelf ook gapen, weird! :P

  [Reply]

 4. Haha, ik moet zo vaak gapen terwijl ik niet eens moe ben! Dan kun je beter maar gewoon gapen ipv je mond dicht proberen te houden want dat ziet er niet uit haha. Ik maak vaak (onopvallend) foto’s van andere mensen omdat ze bijv. er raar uit zien of juist onwijs knap zijn (en dat moet ik dan met vriendinnen delen, dat snap je natuurlijk wel.. ), maar ik doe het alleen als diegene omgedraaid staat en niet kijkt. Dat iemand anders het ziet maakt me niet uit, als die persoon het zelf maar niet doorheeft haha.

  [Reply]

 5. Flo

  Haha, er is inderdaad meestal wel iemand die het ziet. Maar goed, iedereen doet dit soort dingen.

  [Reply]

 6. Ik heb wel eens een foto gemaakt van iemands schoenen terwijl diegene naar mij stond te kijken. Toen ik dus op keek na het goedkeuren van mijn gemaakte foto keek ik recht in het gezicht van de eigenaresse van de schoenen. Gelukkig kon zij er ook om lachen.

  [Reply]

 7. Ik observeer mensen onbewust :D Ik ben altijd op zoek naar interessante mensen om te fotograferen en potentiële modellen… Soms valt het een beetje op… gênant :p

  [Reply]

 8. Ik vind het ook leuk om mensen te observeren. Ik kan me er uren mee vermaken.

  [Reply]

 9. Haha, daar kan ik zo van genieten, heerlijk is dat. Mensen observeren.

  [Reply]

 10. Haha, wat een geweldige afbeelding erbij ook :P

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.