Skip to content →

All Summer Long

All Summer Long van Kid Rock is een van mijn favoriete nummers, EVER! Ik heb er hele fijne herinneringen aan en ik krijg zo’n zin in de zomer als ik dit liedje hoor. Met dit nummer op repeat, ben ik mijn koffer aan’t inpakken. Want na twee jaar niet op vakantie te zijn geweest in de zomervakantie, vertrek ik vanacht naar het mooie Lissabon. En ik kan jullie vertellen dat ik er heel erg veel zin in heb! Dus lieve lezers, tot snel!

Hebben jullie nog vakantieplannen?

Published in Dear Diary

12 Comments

 1. Oh dat nummer ken ik nog =D
  Veel plezier in Lissabon!

  [Reply]

 2. Ik ben het helemaal met je eens! Ook een van mijn favoriete zomernummers :) Vooral de videoclip erbij, zo die oude tijden, lekker sfeertje! En wauw, Lissabon! Mooi hoor! Heel veel plezier!

  [Reply]

 3. Jaaa, dit is zo’n heerlijk nummer! Heel veel plezier op vakantie! :)

  [Reply]

 4. Ik krijg er altijd zo’n zomer gevoel van! Jammer dat er geen plek meer was op mijn Ipod voor dat lied, haha.

  [Reply]

 5. Blijft inderdaad een lekker zomers nummer, nu die zomer nog! Verdorie.

  [Reply]

 6. Ik word definitely vrolijk van dat nummer! Samen met Summer of 69!

  [Reply]

 7. Wat een heerlijk vakantienummer is dat toch! Heb je een fijne vakantie gehad? :)

  [Reply]

 8. Lang geleden dat ik dat nummer gehoord heb, maar wel een leuk liedje (: Ik las net ook een stukje van je volgende blog, dus ik ben blij dat je het naar je zin hebt gehad en bij deze wens ik je heeeeeel erg te laat veel plezier toe, haha.

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.