Skip to content →

A place under the sun

Mercredi. Miércoles. Mittwoch. Wednesday. WOENSDAG! Waarom ik het nodig vind om woensdag in vijf verschillende talen te schrijven? Uhm, misschien wel vanwege het feit dat ik dan V to the akantie heb! Ik heb vandaag een herkansing gehad en er staan er nog twee te wachten. Nog maar één avond en één dag leren en dan ben ik er van af! Zes weken lang géén school, maar lekker centjes verdienen en (hopelijk) genieten van mooie, lange zomeravonden.

Vanaf zeventien augustus ben ik dan ook eindelijk drie weken vrij van mijn werk. Een weekje zeilen in Friesland is al geregeld. Daarnaast staat er ook nog een zonnige vakantie op de planning. Waar naar toe? Ik (lees: mijn vriendin en ik) heb nog geen idee. We pakken een last-minute en zien wel waar we stranden, hihi. Stiekem hebben wij een lichte voorkeur voor Mallorca of Ibiza. Maar als jullie nog een leuke tip hebben, dan is die van harte welkom!

Omdat ik zo’n ontzettende zin heb in de vakantie én omdat deze artiest mijn held is:

James Morrison met -hoe toepasselijk- “A place under the sun”. Enjoy!

Published in Very Old Stuff

16 Comments

 1. Dankje, en hihi, ja 14 alweer.
  Heeft James ergens geen liedjes voor? Maar je hebt gelijk, nog even en dan is het V to the akantiee =D

  [Reply]

 2. Fijn dat je bijna vakantie hebt :D Nog even aftellen. James Morrison is leuk!

  [Reply]

 3. Yeah, vakantie! Persoonlijk zou ik voor Ibiza gaan :D

  [Reply]

 4. Aaah eindelijk vakantie. Héérlijk! Ik kan je vertellen; dat is héél erg fijn! ;) haha.

  [Reply]

 5. Ik besef me nu trouwens pas hoe vet het zou zijn geweest als je tussen al die mensen stond, terwijl James gewoon op straat aan het spelen is. WTF! :O

  [Reply]

 6. Fijn dat je vakantie hebt! Hopen dat die herkansingen dan ook nog goed uitgevallen zijn.
  Iig vast veel plezier in Friesland en met die andere zonnige vakantie moet het ook wel goed komen!

  [Reply]

 7. Jaaaaames <3
  Ik houd van vakantie. So do you, zo te zien.

  [Reply]

 8. Heerlijk zeg, vakantie… Super!
  Ik wou dat ik het ook had, haha..

  [Reply]

 9. Viva la vida, ehh, bedoel Viva la vakantie :D !

  [Reply]

 10. Woeps hier ben ik al een tijdje niet meer geweest, dat wordt bijlezen!
  Maar ik zie ook een password? Hoe en wat zit dat verder dan..
  Want ik kan daar maar de helft van lezen omdat je header voor de helft over je log heen valt!

  [Reply]

 11. Lekker he, zomervakantie! :) Hopelijk wordt het nog een beetje lekker weer hier in Nederland. Geniet ervan.

  [Reply]

 12. Heee,

  Leuke layout! Echt heel mooi !
  Uhm, ik zie je layout een beetje heel raar.
  Ik heb nu Internet Explorer. Een heel oude versie volgens mij, versie 6/ Heb f gecheckt. Me computer is namelijk kaduuk, kapot, dood~! De bliksem was ingeslagen, verdorie. Nu hebben we een lapotp van de buurman (te leen?) gekregen. En dat is een heel oude (windows 200 !!! die is echt oud!

  Dus is weet niet of het aan dit ding ligt.

  Vkantie, geweldig! Tot nu toe is mijn vakantie heel leuk (afgezien van bliksem incidentje) ben vanaf donderdag bij me nichtje geweest en ben met haar en haar vriendinnen bij de Rijnweek geweest xD Heel leuk Xd

  Maar dit was het , xoxo Marr

  xoxo Marr

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.